• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

PRIMAVERA Ефірна олія Лавандин Super bio

Код: 1145470199
688,0 грн.

Ефірна олія лавандину підходить для догляду за зрілою, сухою, чутливою шкірою. Олія пришвидшує рубцювання, сприяє загоєнню ран та чинить позитивний ефект при дерматитах та корості. Допомагає зменшити біль та скутість м'язів. Знижує дискомфорт при ревматизмі, покращує рухливість суглобів. Сприятливо впливає на дихальну систему, особливо при кашлі, застуді та грипові. Полегшує дихання при скупченні слизу в легенях і навколоносових пазухах.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

PRIMAVERA Ефірна олія Лавандин Super bio

Lavandula hybrida Super

Запах: свіжий, трав'яний, солодко-гіркий, з легким камфорним відтінком.
Колір: темно-жовтий
Виробник: Primavera Life, Німеччина

Ефірну олію лавандину отримують з гібридної лаванди, яка росте в тих місцях, де культивувалася або росла лаванда дика, шляхом парової дистиляції квітучих верхівок (в середньому, з 70-100 кг сировини можна отримати 1 кг якісної ефірної олії лавандину). У гібридної лаванди квіти надзвичайно ароматні, за розміром більші та мають більш глибокий синій колір, ніж квіти лаванди інших видів. З них можна отримати значно більше ефірної олії, чим з квіток звичайної лаванди, і тому олія гібридної лаванди дешевша.

Властивості:
Ефірна олія лавандину підходить для догляду за зрілою, сухою, обвислою, чутливою шкірою - покращує мікроциркуляцію, вирівнює колір обличчя, стимулює клітинне оновлення, розгладжує. Є відмінним засобом при вугровій хворобі: дезінфікує запалення, балансує виробництво шкірного сала і в той же час загоює рани, відновлює шкіру, позбавляє від після вугрових шрамів. Ефірна олія лавандину має прекрасні антисептичні дії, зменшує запалення. Чинить освіжаючу, відновну, регенеруючу дію. Усуває почервоніння, подразнення, набряклість, свербіж, лущення і запальні реакції. Прискорює загоєння застійних плям, гематом. Прекрасний засіб для догляду за пошкодженим волоссям: ліквідовує ламкість і надмірне випадіння волосся. Застосовується від облисіння.

Лікувальна дія:
Ця олія має набагато менший заспокійливий ефект, чим олія справжньої лаванди. Вона дуже ефективна в складі інгаляцій при застуді, синуситі та інших проблемах з диханням. При такому використанні представляє хорошу альтернативу лаванді, особливо якщо застосовувати її вдень, коли заспокійливі властивості лаванди могли б виявитися недоречними. Проте це не стосується  сорту Super, який чинить більше розслаблюючу дію, чим ефірна олія лаванди, має протиспазматичну дію і тому рекомендується при головних болях, мігрені, болях  в м'язах, оскільки він і заспокоює біль, і забезпечує прилив крові до хворобливої ділянки. У ваннах він освіжає та ефективно позбавляє від головного болю.

Інше застосування:
Використовується як аромат при виробництві мила, освіжувачів повітря, косметики і парфумів. Застосовується в харчовій промисловості, з нього отримують ліналол і ліналілацетат. Ефірна олія лавандину не має свіжості лаванди, але вона сильніше пахне і тому добре підходить для виробництва мила і пудри - в цьому її головна перевага перед дорожчою лавандовою олією. Вона також є недорогим джерелом ліналоолу, незамінного в парфумерії. Завдяки своєму хімічному складу лавандин довше збережеться в милі і лосьйонах, що робить його ідеальною олією для подібного застосування.

Способи застосування та рекомендоване дозування:
Для масажу: 6 крапель на 10 мл рослинної олії (розтирання при артриті та невралгії).
Для полоскання горла: 1 крапля на 1 ч. ложку меду розвести в 0,5 літра теплої води. 
В аромалампі: 3-4 краплі (покращує настрій).
Для ванни: 5-7 крапель.
В інгаляторі-розпилювачі: 3 краплі.
Для холодних компресів: 6-7 крапель.
Для збагачення косметичних засобів: 3-4 краплі на 10 г основи.

Протипоказання: 
Слід звернути увагу: через більш високий рівень камфори, лавандин не підходить для лікування опіків. Лаванда славиться здатністю до загоєння опіків, у тому числі сонячних, в протилежність їй лавандин може тільки погіршити їх.

Схожі товари
PRIMAVERA Ефірна олія Лавандин Super bio
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно