• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Мацерат Моркви Bio

Код: 5994339692
32,0 грн.

Мацерат моркви застосовують для догляду за шкірою обличчя та шиї, шкірою навколо очей та губ. Відновлює суху шкіру, підвищує її еластичність і перешкоджає появу зморшок.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Мацерат Моркви Bio

Спосіб отримання: мацерація на соняшниковій олії.

Частина рослини, яку використовують: свіже коріння.

Наукова назва: Daucus carota.

Країна походження сировини: Італія.

Колір: прозора масляниста рідина, помаранчевого кольору.

Запах: легкий рослинний аромат.

Щільність: 0,92.

Число омилення: 188-194.

Країна-виробник: Франція.

Вміст:

- b-каротин

- вітаміни

- мінерали

- провітамін А (B, C, D, E)

Властивості:
Мацерат моркви насичує шкіру вітамінами В1, В2, PP, B5, B6, D, E, провітаміном А, мінералами, протеїном і каротином, завдяки чому, вважається однією з найкращих олій для догляду за зрілою шкірою обличчя та шиї.
Він прекрасно зволожує і живить шкіру обличчя, тіла і голови. Ефективність мацерату з моркви особливо помітна навесні після холодних вітрів, повітря (при опаленні приміщень), що висушує шкіру, і строгих дієт. Влітку олія моркви захищає шкіру від сонячних опіків, оберігаючи від зневоднення і появи зморшок. Відновлює суху шкіру.
Успішно застосовують для пошкодженої шкіри з різними подразненнями і лущенням, а також при опіках, псоріазі та екземі. Мацерат моркви - відмінний засіб проти посивіння волосся.
Використання мацерату моркви перед прийняттям сонячних ванн надає шкірі рівну та красиву засмагу, а після допомагає зберегти її та відновити шкірний покрив.  
Можна використовувати в чистому вигляді і в поєднанні з іншими оліями.

Застосування в косметиці:
креми, маски для обличчя, тіла, волосся і шкіри голови, гігієнічні помади, декоративна косметика.

Рекомендована концентрація:
Рекомендується використовувати 2-5% в суміші. Якщо застосовується для лікування і відновлення нормального рівня зволоженості шкіри і волосся - 5-10%

Внутрішнє застосування: 2 рази на день по 1-2 столових ложки за 15 хвилин до прийому їжі.

Інструкція з експлуатації та поради щодо використання:
Використовувати в чистому вигляді або в поєднанні з ефірними оліями або з іншими рослинними оліями для щоденного застосування на обличчі, шиї та декольте. 

Умови зберігання:
Мацерат моркви чутливий до окислення. Рекомендовано зберігати в прохолодному місці (не вище 20°C), обмежити доступ повітря і світла.

Протипоказання і запобіжні заходи:
Може залишити яскраво-помаранчеві плями, що важко виводяться.

Схожі товари
Мацерат Моркви Bio Мацерат Моркви Bio - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно