• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Віск бджолиний гранульований Organic (білий)

Код: 5100690485
42,8 грн.

Віск на основі квіткового пилку, рафінований. Має виражену протизапальну, ранозагоювальну дію, широко використовується у фармацевтичній та парфумерній промисловості. Воскові мазі покращують стан шкіри, сприяють швидкому загоєнню  пошкоджень.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Характеристики
Структура Гранульований
Колір Білий
Вид Бджолиний
Опис

Віск бджолиний гранульований Organic (білий)

Віск на основі квіткового пилку, рафінований.

Віск є другим за значенням продуктом бджільництва. Він виробляється восковими залозами робочих бджіл та виділяється через найдрібніший отвір воскових дзеркалець назовні, де і твердне у вигляді прозорих білих пластинок. Будучи біологічно активною речовиною, він має безліч унікальних властивостей. Віск не розчинний у воді і гліцерині та малорозчинний в етиловому спирті.

Колір бджолиного воску залежить від домішок в ньому прополісної смоли і квіткового пилку та може бути білим, світло-жовтим, жовтим, світло-сірим та світло-коричневим.
Температура плавлення - 65 °C.
Кислотне число - 17,6.
Ефірне число - 74.
Число омилення - 92. 

Бджолиний віск є дуже цінною натуральною речовиною природного походження, якому ще не знайшли синтетичного замінника, з широким діапазоном дії. Це  нешкідливий для організму і надзвичайно важливий для збереження здоров'я і краси засіб.
Він має протизапальні, пом'якшуючі, ранозагоювальні властивості, широко застосовується у фармацевтичній та парфумерній промисловості. Воскові мазі покращують стан шкіри, сприяють якнайшвидшому загоєнню пошкоджень, що пояснюється наявністю у вмісті вітаміну А та деяких інших біологічно активних речовин.

У косметичній і фармацевтичній промисловості бджолиний білий віск широко використовується у виробництві водно-жирових емульсій, таких як креми для волосся, денні креми і лосьйони. Використовується як базовий, термостійкий та пом'якшуючий інгредієнт в емульсійних кремах різного типу, губних помадах, тінях для повік, туші для вій, рум'янах, депіляторіях, дитячих косметичних виробах.

Віск також використовується в косметології в якості складової частини поживних, очищаючих, відбілюючих кремів і масок для обличчя. Окрім використання бджолиного воску в дерматології (шкірні запалення, опіки, рани), його можна застосовувати для очищення порожнини рота, зміцнення ясен. 

Чистий віск плавиться при температурі 60-65° С, чим вище температура плавлення воску, тим краща його якість.
Бджолиний віск дуже стійкий до дії зовнішнього середовища і тому може зберігатися дуже довго без втрати властивостей.

Схожі товари
Віск бджолиний гранульований Organic (білий)
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно