• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Кукуї, рафінована

Код: 4243158312
29,0 грн.

Олія кукуї (свічкового дерева) добре поглинається і чудова для застосування при захворюваннях шкіри, включаючи псоріаз, екзему, висипання. Великий вміст жирних кислот робить її особливо поживною для шкіри.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Кукуї, рафінована

INCI: Aleurites moluccana
Наукова назва: Aleurites moluccana. (L.) Willd., 
Синоніми: Kukui nut oil; лумбанг; кемирі; lumbang; kemiri; candle nut tree; Jamaican Walnut 
Опис: Олія відрізняється високим вмістом лінолевої та альфа-ліноленової жирних кислот, також містить олеїнову кислоту, які мають важливе значення для здорового обміну речовин шкіри. 

Колір: жовтий, світло-янтарний 
Запах: легкий солодкий із горіховим відтінком  
Розчинність: у воді не розчиняється

Характеристики:

Хімічні та фізичні параметри:
Щільність (20/4) - 0,923;
Показник переломлення при 20°C - 1,470;
Кислотне число - 0,07;
Йодне число - 153;
Число омилення - 191;
Колір Гарднер - 2,8;

Вміст жирних кислот:
Лауринова кислота (С 12:0), %, - < 0,05;
Міристинова кислота (С 14:0), %, - < 0,05;
Міристолеїнова кислота (С 14:1), %, - < 0,05;
Пальмітинова кислота (С 16:0), %, - 5,83;
Стеаринова кислота (С 18:0), %, - 3,47;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 23,62;
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 40,92;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 22,44;
Арахідинова кислота (С 20:0), %, - 0,17.

Застосування в косметології:
Олія кукуї глибоко проникає і легко поглинається шкірою, не залишає жирної плівки, не комедогенна. Заспокоює подразнену шкіру, сонячні, термічні, хімічні і радіаційні опіки, захищає від зневоднення. Останні дослідження показують, що олія також має сонцезахисні властивості, а при використанні з іншими сонцезахисними агентами покращує ефективність кінцевого продукту. Допомагає полегшити стан шкіри, при лущенні, свербежі, екземі, псоріазі, акне. Олія кукуї пом'якшує шкіру, що потріскала, і допомагає зробити гладенькою, шовковистою і м'якою огрубілу шкіру, запобігає запаленню при нанесенні на рани, прискорює рубцювання і регенерацію, може використовуватися як базова при шрамах і травмах, зменшує і висвітлює рубці.

Олія кукуї також підходить для зрілої шкіри. Завдяки своєму жирнокислотному складу забезпечує необхідними елементами шкіру, що в'яне, сприяє відновленню і зміцненню стінок клітин шкіри, надає еластичність, запобігає появі зморшок за рахунок зволоження і пом'якшення.

Підходить для використання на чутливій і дитячій шкірі. Заспокоює дитячу шкіру при виникненні висипу і подразнення від підгузків та вологи. 

Лікувальна дія:
Лабораторні дослідження французьких учених показали, що олія кукуї може допомогти зменшити свербіж, сухість шкіри при екземі та псоріазі. Чудово відновлює, при нанесенні на пошкоджену шкіру запобігає запаленню і утворенню шрамів. Корисна при таких проблемах із шкірою, як:
- опіки, включаючи сонячні і радіаційні
- обвітрення і обмороження шкіри
- екзема
- псоріаз
- потріскана шкіра
- зріла шкіра
- акне
- шрами
- подразнення шкіри
- пошкодження шкіри, подряпини, рани
- сухе волосся і шкіра голови. 

Методики застосування
В якості добавки - 10-15%. У чистому вигляді тільки при шкірних захворюваннях. Може бути використана в якості базової олії. Олію кукуї рекомендують використовувати для масажу шкіри голови, оскільки вона стимулює ріст волосся. Олію також додають у бальзами для губ, в суміші для обличчя і тіла та інші масажні суміші. 
 
Зберігати в щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику. 

Схожі товари
Олія Кукуї, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно