• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Віск Канделільський

Код: 735446746
121,0 грн.

Чинить легку антибактеріальну дію, використовується у водовідштовхуючих кремах. Забезпечує бальзамам блиск. Використовується, коли крем вимагає хорошого ковзання. Утворює тонку плівку на шкірі, що перешкоджає обезводненню та захищає від вітру.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Віск Канделільський

INCI: Candelilla Cera.

Канделільський віск - натуральний рослинний віск - твердий, ламкий, трішки липкий. Цей віск збирають з рослини канделілли, яка росте в районах Північної Мексики і Західного Техасу. Віск покриває усю наземну частину рослини, допомагаючи зберігати вологу в посушливій пустелі. Канделільський віск має більш високу температуру плавлення, чим бджолиний віск і стійкіший до нагрівання. Канделільський віск утворює тонку плівку на шкірі, що перешкоджає обезводненню та захищає від вітру і негоди.

Характеристики:
Температура плавлення: 68.5°- 72°С.
Щільність: 0.982 (нераф.), 0.885 (раф.).
Температура загорання: 241 °C.
Кислотне число: 12-24.
Йодне число: 19-45 (нераф.), 14-27 (раф.).
Число омилення: 43-65 (нераф.), 35-87 (раф.).
Розчинність: у олії, віск нагрівають на водяній бані разом з жирною фазою крему до розплавлення. Його можна використати у поєднанні з бджолиним або іншим воском.
Стандартне дозування: 2-10%. 
В складі кремів - до 5%. 
В бальзамах та помадах для губ – до 10%.

Властивості:

Використовується в кремах в якості загущувача та компонента, що утримує вологу.

Сфери застосування:

Догляд за шкірою: чинить легку антибактеріальну дію, знімає запалення, у тому числі ефективний при акне.
Звужує судини, ефективний при таких порушеннях шкіри як атопічний дерматит, атопічна екзема, герпес (застуда на губах), лишай, алергічні реакції на отруйні рослини, псоріаз, лупа.
Утворює на поверхні шкіри тонку плівку, що захищає шкіру від несприятливих погодних умов.
Декоративна косметика: надає пластичність і матовість засобам декоративної косметики, входить до складу бальзамів для губ, тіней. 

Використання

- регулює консистенцію кремів, бальзамів для губ, помад;
- приготування зволожуючих і захисних кремів для обличчя, рук і тіла;
- захисні, лікувальні та зволожуючі бальзами і помади для губ;
- бальзами для губ з блиском;
- сонцезахисна і водовідштовхуюча косметика;
- масажні плитки для тіла.

Зберігання: у прохолодному сухому місці, без доступу світла.

Схожі товари
Віск Канделільський
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно