• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Гідролат Гамамелісa, Україна

Код: 9405949167
26,0 грн.

Має дуже сильні антиоксидантні властивості. Очищає та виводить токсини з шкіри. Застосовується як для юнацької, так і для зрілої шкіри. Підходить для догляду за чутливою шкірою.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Гідролат Гамамелісa, Україна

Hamamelis virginiana

Запах: дуже ніжний, злегка солодкуватий, з квітковим відтінком та гірчинкою.
Смак: терпкий та дещо гіркий.
Частина рослини, яку використовують: листя та гілки.
Спосіб отримання: дистиляція шляхом перегонки з водяною парою.
Рівень pH: 5,2.

Застосування в косметиці
- Потужний антиоксидант.
- Тонізує шкіру.
- Інтенсивно звужує розширені пори.
- Звільняє шкіру від токсинів.
- Підходить для усіх типів шкіри, включаючи чутливу.
- Знімає набряклість повік.                                  
- Має потужний протизапальний, ранозагоювальний ефект.
- Знімає почервоніння.
- Розсмоктує гематоми (ефективний у вигляді примочок і компресів).
- Чинить виражений антикуперозний ефект.
- Знижує секрецію сальних залоз.
- Незамінний компонент в засобах після гоління та епіляції.
- При зовнішньому застосуванні у вигляді компресів, знімає набряки.
- Полегшує біль при артритах і ревматизмі.
- Знімає свербіж при укусі комах.


Гідролат гамамеліса звужує пори, зменшує секрецію сальних залоз. Застосовується як протизапальний засіб при дерматитах, екземі, сприяє усуненню синців, зупиняє кровотечі, показаний при обмороженні і має бактеріостатичну і загоювальну дію. У косметичних засобах використовується в кремах (активний компонент), очищаючих лосьйонах для обличчя (активний компонент), в засобах для догляду за волоссям, особливо при жирній себореї. Також використовується як активний компонент дезодорантів у поєднанні із квасцями.
Має дуже сильні антиоксидантні властивості. Очищає і виводить токсини зі шкіри. Застосовується як для юнацької, так і для зрілої шкіри. Підходить для догляду за чутливою шкірою. Рекомендується наносити на шкіру ввечері після очищення  і до нанесення зволожуючих засобів. Може додаватися у будь-які засоби для догляду за шкірою.

Застосування для лікування:
Використовується в основному зовнішньо. При зовнішньому застосуванні знімає почервоніння, свербіж, запалення, лущення шкіри, прискорює загоєння ран і синяків. Загоює потріскану шкіру. Дуже корисний для полегшення симптомів екземи і псоріазу (особливо у поєднанні з деревієм). Має сильні протизапальні і рубцюючі властивості, є ефективним антисептиком і засобом для промивання ран. Використовується при укусах комах. Гамамелісова вода так само відома своєю лікувальною дією на варикозні вени і геморой - застосовується у вигляді компресів і ванн (при геморої - сидячих ванн) 2-3 рази на тиждень. Має сечогінну дію навіть при зовнішньому застосуванні у вигляді компресів, знімає набряки. Полегшує біль при артритах і ревматизмі. Використовується для полоскання горла, наприклад при хрипоті.

Умови зберігання: Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці.                              

Схожі товари
Гідролат Гамамелісa, Україна Гідролат Гамамелісa, Україна - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно