• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Гідролізат протеїнів шовку

Код: 7088324828
52,2 грн.
Немає в наявності

Гідролізат протеїнів шовку проникає через шкіру до внутрішніх шарів, підвищуючи вологостримні властивості шкіри: проникаючи в епітелій, миттєво включається в процеси метаболізму клітин. В результаті його дії шкіра наповнюється сяйвом, зволожується, набуває м'якості та еластичності. Також захищає структуру волосся від пошкоджень, утримує вологу, попереджаючи ламкість та появу кінчиків, що січуться.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Характеристики
Вид товару Гідролізати протеїнів
Опис

Гідролізат протеїнів шовку

Шовк - це безцінний дар природи. Протеїни шовку - це легкі білки, з яких складаються шовкові нитки. На сьогодні, протеїни шовку можна зустріти в дуже різних косметичних продуктах. Вони вважаються одними з найважливіших косметичних інгредієнтів. Ще у давні часи японські гейші під час купання полірували своє тіло смужками шовку, використовуючи його як м'який пілінг для досягнення гладенької та шовковистої шкіри. Але масове виробництво косметичних засобів з використанням шовку стало можливим тільки завдяки його хімічній обробці. Шовк не розчиняється ні у воді, ні в олії, тобто не може поглинатися шкірою. А хімічно оброблений - гідролізований шовк або протеїн шовку відмінно абсорбується волоссям або шкірою людини.

INCI: Hydrolyzed Silk Protein.
Склад: вода очищена, гліцерин, гідролізат білка шовку, консервант феноксіетанол (еуксіл)
Активні речовини: гліцин, аланін, серин, тирозин, аргінін, аспарагінова кислота, треонін

Фізико-хімічні властивості: 
Зовнішній вигляд: Рідина світло-жовтого кольору, до складу якої входить не менше 5 % сухих речовин.
Запах: має характерний, але м'який аромат.
Температура кипіння: 105°С.
Рівень рН: 5,0-6,5.
Розчинність: 
Добре розчиняється у воді у будь-яких концентраціях. Важливо пам'ятати, що гідролізат протеїнів шовку додають виключно у водну фазу, оскільки він абсолютно не сумісний з окислюючими речовинами.

Спосіб отримання: 
Біологічно активна речовина, отримана з шовкових волокон методом гідролізу.

Властивості:
- омолоджує,
- загоює,
- пом’якшує,
- забезпечує здоровий колір обличчя,
- стимулює ріст нових клітин,
- хороший антиоксидантн,
- відновлює,
- зволожує.

У засобах для догляду за шкірою:
легко поглинається шкірою, має прекрасні зволожуючі властивості, покращує метаболізм дерми та епідермісу;
- живить, пом'якшує шкіру та покращує колір обличчя, утворюючи на шкірі особливу еластичну та ніжну сіточку, яка миттєво підтягує шкіру та надає їй незвичайну пружність та шовковистість;
- покращує збереження вологи на поверхні шкіри, що викликає ефект приємного і тривалого відчуття свіжості шкіри;
- активізує регенерацію шкірних покривів, сприяє загоєнню ран, рубців, розгладженню зморшок;
- запобігає появі набряків та мішків під очима;
- усуває лущення та почервоніння, заспокійливо впливає на проблемну шкіру;
- захищає шкіру від дії агресивних чинників зовнішнього середовища;
- чинить регуляторну дію на рівень меланіну в шкірі;
- вирівнює шкіру, зменшує мікрозморшки, шкіра стає більш гладенькою та рівною;
- у препаратах для догляду за шкірою, завдяки утворенню плівки на поверхні шкіри, додатково зупиняє трансепідермальну втрату води;
- робить шкіру приємною на дотик, гладенькою, забезпечуючи при цьому ефект легкого ліфтингу;
- в кремах посилює дію інших компонентів.

У засобах для догляду за волоссям:
- інтенсивне відновлення слабкого/пошкодженого волосся;
- проникає у волосяну цибулину, доставляючи волоссю необхідні поживні елементи та вологу;
- збільшує утримання вологи на поверхні волосся;
- на поверхні волосся утворює захисну плівку, що надає волоссю блиск, еластичність, а також захищає волосся від несприятливого впливу;
- надає волоссю еластичність, здоровий вигляд, м'якість та шовковистий блиск;
- покращує здатність волосся до укладання, попереджає електризацію волосся, полегшує розчісування;
- глибокий кондиціонуючий ефект;
- поліпептиди з довгим ланцюгом і великою молекулярною масою, наявні у складі фіброїну, мають сильні плівкоутворюючі захисні властивості, тому протеїни шовку особливо рекомендують для догляду за волоссям, що потребує лікування.

Заходи безпеки: 
Неприпустимо в процесі виготовлення косметичних засобів, що містять гідролізат протеїнів шовку, нагрівати їх вище 40°С, оскільки при більш високих температурах білок серицину починає руйнуватися. Перед початком застосування повести тест на алергію.

Рекомендований % введення у косметичні засоби:
- рідке мило та очищаючі гелі - 1-3%,
- маски та емульсії для зрілої шкіри - 4-7%,
- матуючі гелі та флюїди - 1-3%,
- шампуні – 5-8%,
- міцелярна вода – 3-5%,
- спреї для волосся – 3-5%,
- мило – до 5 % (надає особливу ніжність та шовковистість милу, а також відповідає за регенеруючі косметичні властивості такого мила).

Зберігання: 
У сухому темному місці при кімнатній температурі.

Схожі товари
Гідролізат протеїнів шовку Гідролізат протеїнів шовку - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно