• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Коноплі, нерафінована

Код: 7105624112
51,0 грн.

Має зволожуючі властивості, прекрасно відновлює текстуру шкіри, захищає від передчасного старіння. Олія добре зарекомендувала себе в догляді за волоссям.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Коноплі, нерафінована

INCI: Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil
Наукова назва: Cannabis sativa L.
Синоніми: Hemp Seed Oil, Cannabis sativa Seed Oil, Oleum cannabis

Колір: насичений темно-зелений 
Запах: легкий аромат з кислинкою 
Консистенція: типова для олій
Поглинання: швидко і повністю поглинається шкірою. Олія настільки швидко вбирається шкірою, що багато хто називає її «сухою олією». Найбільш проникаюча із усіх олій. 
Розчинність: у воді не розчиняється.

Олію конопель отримують методом холодного пресування насіння.

Склад: 
Містить антиоксиданти, протеїни, каротин, фітостероли, фосфоліпіди, так само як безліч корисних мінеральних речовин, включаючи кальцій, магній, сірку, калій, залізо, цинк, і фосфор. Олія - джерело цінного білку і містить всі двадцять амінокислот, включаючи дев'ять основних. Також містить Вітаміни А, B1, B2, B3, B6, C, D, і E. Зелений колір олії конопель - результат високого рівня хлорофілу, який присутній в насінні.

Але найбільш цінна особливість олії конопель - відсоток вмісту жирних кислот, який вище, ніж у будь-якої іншої олії. Це найбільш збалансована по складу олія. Загальний зміст есенціальних жирних кислот - складає більше 75 %. Пропорція між кислотами Омега 3 і Омега 6 складає 1:3.

Жирні кислоти: 
Альфа-лінолева кислота (Alpha Linolenic – омега 3) - 16-20%
Гамма-лінолева кислота (Gamma Linolenic)- 4-5% 
Олеїнова кислота (Oleic) - 11-14% 
Лінолева кислота (Linoleic – омега 6) - 50-60%
Пальмітинова кислота (Palmitic) - 6-7% 
Стеаринова кислота (Stearic) - 1-2%

Характеристики:
Кислотне число 1,6 мг КОН / г
Пероксидне число 5,9 1/2 Про ммоль / кг
Йодне число 157,1
Число омилення 134-188

Синергія: 
ЕО троянди + ЕО рожевого дерева+ ЕО ладану - для попередження і боротьби із старінням шкіри.  
ЕО іланг-ілангу + ЕО герані - для приготування масок для волосся.

Властивості: Олія конопель допомагає в загоєнні пошкодженої шкіри, допомагає при запаленнях і нормалізує суху шкіру. Має зволожуючі властивості. Часто використовується для зрілої шкіри.

Жирна шкіра - олія конопель рекомендована для пористої шкіри, вона відновлює бар'єрну функцію шкіри, ефективно регулює роботу сальних залоз і нормалізує склад секрету, що виділяється ними, прискорює процеси регенерації, чинить зволожуючу дію. Має протизапальні властивості. Використовується для пошкодженої шкіри. Швидко поглинається, не залишає жирний блиск.

Суха шкіра - олія конопель багата незамінними жирними кислотами, тому сприяє відновленню захисного бар'єру шкіри. Має прекрасні зволожуючі властивості, покращує колір обличчя.

Вікова шкіра - живить і розгладжує зморшки.

Застосування в медицині: Використовується при лікуванні екземи і псоріазу, акне, остеопорозу, сухості і випадінні волосся, авітамінозі.

Застосування в косметиці: 
- для пошкодженої і проблемної шкіри
- сухої шкіри 
- зрілої шкіри 
- в сонцезахисних засобах 
- при виготовлення мила 
- в бальзамах для губ 
- в шампунях і бальзамах для сухого волосся
У шампунях і бальзамах для волосся олія конопель збільшує еластичність волосся, зволожує і полегшує розчісування, надаючи волоссю сяйво і натуральний блиск. 
Має широкий спектр ультрафіолетового захисту для шкіри.

Олію конопель можна сполучати з трав'яними настойками та оліями для створення кремів для загоєння ран та бальзамів для губ.

Дозування: 
- в кремах і лосьйонах – 5-30%, 
- в милі - 10-20% 
- в засобах для догляду за волоссям - 10-30%.

Протипоказання: немає.

Схожі товари
Олія Коноплі, нерафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно