• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Манго (баттер), рафінована

Код: 9887368930
78,0 грн.

Олія манго має сильну зволожуючу дію. При додаванні в мило, нейтралізує відчуття сухості. Олію часто використовують в масажних сумішах, захисних кремах для засмаги, масках та інших косметичних засобах.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Манго (баттер), рафінована

INCI: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter

Колір: від білого до кремового
Запах: слабкий

Олію манго отримують методом холодного пресування з кісточок плодів. Досить тверде і погано розподіляється по шкірі в охолодженому вигляді.

Особливості і хімічний склад

Фізико-хімічні параметри:
Показник переломлення при 40°C - 1,458;
Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,2;
Йодне число, g l2/100 g, - 45,0;
Число омилення - 190;
Колір Gardner - 3,7;
Lovibond 5,25 
῝ yellow - 28,0;
Lovibond 5,25 ῝ red - 2,4.

Вміст жирних кислот: 
Lauric acid (C 12:0) - < 0,05 %;
Myristic acid (C 14:0) - 0,05 %;
Palmitic acid (C 16:0) - 8,10 %;
Margaric acid (C 17:0) - 0,14 %;
Stearic acid (C 18:0) - 42,14 %;
Oleic acid (C 18:1) - 40,87 %;
Linoleic acid (C 18:2) - 4,93 %;
Linolenic acid (C 18:3) - 0,41 %;
Arachidic acid (C 20:0) - 2,46 %;
Eicosenoic acid (C 20:1) - 0,05 %;
Erucic acid (C 22:0) - 0,08 %;
Lignoceric acid (C 24:0) - 0,61 %;
Behenic acid (C 22:0) - 0,53 %.
 
Олія манго не поступається своїми корисними властивостями олії какао та олії ши.  Мангова олія стійка до окислення.

Косметичні властивості і характеристики

Добре відновлює, захищає від дії ультрафіолетових променів. Активні речовини олії манго повертають шкірі здатність утримувати вологу; забезпечують інтенсивне зволоження впродовж дня; шкіра стає м'якою і гладенькою. Олія манго забезпечує стабілізацію клітинного дихання, захищає від пересихання, запобігаючи появі небажаних зморшок. Прекрасно діє на волосся: живить і зміцнює волосину, пригладжує лусочки і відновлює цілісність гідроліпідної плівки, яка захищає волосся від зневоднення.

Способи використання

• Лосьйони для тіла і креми
• Креми для масажу стопи
• Сонцезахисні креми
• Засоби для догляду за шкірою після засмаги
• Кондиціонери для волосся
• Шампуні

Рекомендований % введення
:  
Лосьйони і креми: 2-20%. 
Бальзами для губ та тверді бальзами для тіла: 5-100%
Домашнє мило: 3-12.5%

Зберігати  при температурі, що не перевищує кімнатну в щільно закритій тарі, уникати попадання сонячного проміння.

Схожі товари
Олія Манго (баттер), рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно