• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Ланолін безводний (фармакоп.), Китай

Код: 3279237980
39,0 грн.

Ланолін є одним з найефективніших та найбільш поживних жирів, який сприяє хорошому зволоженню, пом'якшенню та живленню шкіри. Також засоби, до складу яких входить ланолін, дозволяють захищати шкіру від несприятливих дій зовнішнього середовища.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Ланолін безводний (фармакоп.), Китай

Вигляд, колір: У неочищеному вигляді ланолін - бура, в'язка маса з неприємним запахом. У медицині і косметиці використовується тільки очищений ланолін - світло-жовта, майже позбавлена запаху речовина.

Метод отримання
: Отримують ланолін під час промивання шерсті овець, тому його також називають вовняним або тваринним воском.

Хімічний склад
: є сумішшю складних ефірів високомолекулярних спиртів (холестерину, ізохолестерину і т. д.) з вищими жирними кислотами (міристиновою, пальмітиновою, церотиновою та ін.) і вільних високомолекулярних спиртів.

Температура плавлення
: 36 – 42°С.

Рівень очищення: ЕР5.

Кислотне число, мг КОН/г: 0,93.

Йодне число, г/100г: 26,2.

Число омилення, mgKOХ/g: 94,9.


Властивості: ланолін має унікальні зволожуючі і пом'якшуючі властивості, що дозволяє йому захищати Вашу шкіру від несприятливих зовнішніх чинників. Його здатність зволожувати шкіру пов’язана із властивістю зв'язувати та утримувати вологу. Ці позитивні якості ланоліну були відомі та широко використовувалися ще з часів Древньої Греції. Ланолін поглинається глибоко в шкіру, значно зменшуючи втрату вологи та відновлюючи натуральну м'якість та еластичність шкіри.

Застосування: у косметиці застосовується для виготовлення різних косметичних засобів - кремів, губної помади і, навіть, шампунів. У медицині використовується як основа для мазей, а також для пом'якшення шкіри. Чистий ланолін (вживають місцево)  для жінок, що годують,  допомагає загоєнню тріщин на сосках і запобігає їх появі, та не вимагає змивання перед годуванням (безпечний для немовлят).

Можна використовувати ланолін в косметиці в чистому вигляді, додавати в жирну фазу емульсій та в якості зволожуючої речовини для кремів (3-8%). Емульсії (вода-олія), приготовані з ланоліном, виходять особливо густими і, залежно від рецепту, не потребують консервантів.

Ланолін - безпечний для довкілля відновний ресурс, стійкий при зберіганні.

Схожі товари
Ланолін безводний (фармакоп.), Китай
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно