• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Гірчиці, нерафінована

Код: 7135892114
14,0 грн.

Сприяє активному пом'якшенню, очищенню і зволоженню шкіри, а також відмінно захищає її від появи зморшок і передчасного старіння. Є ефективним засобом для лікування захворювань шкіри (себорея, вугрі, лишай, герпес, псоріаз, екзема та ін.)

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Гірчиці, нерафінована

Колір: коричнево-жовтий або зеленувато-жовтий
Спосіб отримання: холодний віджим
Кислотне число - до 4 мг КОН/г 
Волога та інші домішки - до 0,2%
Йодне число - 92-125 г j2 / 100г
Число омилення - 182.

Вміст жирних кислот:
(С16:0) Ерукова - 11,6%
(С18:1) Олеїнова - 29,7%
(С18:2) Лінолева - 30,6%
(С16:0) Пальмітинова - 3,6%
(С18:0) Стеаринова - 1-2,5%
(С18:3) Альфа-ліноленова - 13,9%
(С20:1) Ейкозенова - 5,3%
(С22:1) Ерукова - 11,6%
(С20:0) Арахінова - 0,7%

Властивості олії Гірчиці

Покращує функцію епітелію слизових оболонок і шкірного покриву, має бактерицидні, протигрибкові, противірусні властивості. Олія гірчиці в народній медицині відома, як ефективний засіб для лікування захворювань шкіри (себорея, висип (акне), атопічний дерматит, алергічні та інші ураження шкіри, лишай, герпес, псоріаз, екзема, мікоз).

Завдяки високому вмісту  фітостеролів, «вітамінів молодості» Е та А, поліненасичених жирних кислот, бактерицидних речовин (хлорофіл, фітонциди), активізуючого шкірний кровообіг глікозиду синегріна, олія гірчиці вже упродовж багатьох років знаходить успішне застосування в косметології в якості засобу для догляду за шкірою обличчя та тіла.

Олія при нанесенні швидко і глибоко проникає в шкіру, сприяючи активному живленню, пом'якшенню, очищенню і зволоженню шкірного покриву, а також відмінно захищає шкіру від появи зморшок і передчасного старіння, пов'язаного із дефіцитом жіночих статевих гормонів або із надмірною дією ультрафіолетових променів.

Олія гірчиці добре відома в домашній косметології як засіб для зміцнення і оздоровлення волосся (регулярне зовнішнє застосування шляхом втирання в шкіру голови і нанесення на волосся допомагає запобігти випаданню і передчасному посивінню волосся). А завдяки своєму «зігріваючому» ефекту - часто використовується у складі різноманітних масажних олій.

Лікувальна дія олії гірчиці

Олію гірчиці застосовують для масажу. Використовується для лікування артриту і подагри. Має хороші дезинфікуючі властивості і у разі негайного застосування припиняє кровотечу з порізів. Олією, вичавленою з насіння жовтої гірчиці, можна без жодної шкоди змащувати очі. Ніяка інша олія не є такою ж ефективною і нешкідливою при змазуванні таких чутливих місць, як порожнина носа, вуха, горло, анус або генеталії. Вона також зміцнює шкіру. Лікує захворювання шлунково-кишкового тракту.

Умови зберігання : Після першого використання продукту зберігати в щільно закритій пляшці в холодильнику. 

Схожі товари
Олія Гірчиці, нерафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно