• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Екстракт-концентрат Бамбука

Код: 7072902182
48,0 грн.

Багатий полісахаридами, мінеральними солями, амінокислотами і органічними кислотами. Зберігає вологу, підтримує захисну кислотну оболонку шкіри.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Екстракт-концентрат Бамбука

INCI Name: Bambusa vulgaris (bamboo) extract.

Водно-гліколевий екстракт бамбука.

Екстракт бамбука отримують із серцевини рослини, яка містить глюциди, протиди, ліпіди, мінеральні компоненти (найважливіше - кремній). Молочна частина серцевини бамбука є одним з найбагатших природних джерел кремнієвої кислоти. Кремній стимулює синтез колагену, повертаючи шкірі м'якість і шовковистість, а також посилює міцність нігтів і пошкодженого волосся. 

Властивості
Сприяє зволоженню шкіри і має яскраво виражену антибактеріальну дію. Відновлює біологічні функції шкіри; підвищує тонус, пружність і еластичність шкіри; заповнює нестачу кремнію в клітинах шкіри; прискорює процес природного оновлення клітин в зародковому шарі шкіри. Стимулює синтез колагену і широко використовується в тонізуючих кремах та кремах для відновлення зрілої шкіри. Багатий полісахаридами, мінеральними солями, амінокислотами і органічними кислотами. Має антиоксидантну і Р-вітамінну активність, зміцнює стінки судин, підвищує еластичність і тонус судин, кровопостачання тканин, знижує проникність капілярів і покращує мікроциркуляцію крові, має протинабрякову дію. 

Дія:
- стимулює синтез колагену;
- тонізує, зволожує, реструктурує;
- зміцнює нігті і пошкоджене волосся;
- освіжає втомлену шкіру;
- нормалізує водно-сольовий баланс шкіри.

У косметиці використовується в кремах, що реструктурують, для зрілої шкіри, косметичних засобах для пошкодженої шкіри, тонізуючих продуктах для тіла, поживних шампунях і масках для тонкого, пошкодженого і делікатного волосся, засобах для зміцнення і проти ламкості нігтів.

Рекомендоване дозування
: 2 - 5% (зазвичай 2-3%).

Зберігати при температурі 15-25 °С та відносній вологості не вище 85%, в захищеному від світла місці.

Схожі товари
Екстракт-концентрат Бамбука
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно