• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Бета-глюкан

Код: ak-10412
49,0 грн.

Полісахарид природного походження, що дозволяє зміцнити імунітет, запобігти ранньому старінню шкіри та покращити стан волосся.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Бета-глюкан

Склад: вода очищена, 5%-ний водний розчин β-глюкана з вівса, консервант феноксиетанол.

Колір: світло-кремовий.

Запах: помірний.

Рівень pH: 6,46.

Масова частка сухої речовини, %: 5,0.

Бета-глюкан - високомолекулярний полісахарид природного походження, що чинить потужну позитивну дію на імунітет людини.

Корисні властивості

Препарат має переконливий список корисних властивостей, що зумовили його популярність. Він відмінно поєднується з іншими косметичними речовинами, сприяє ефективнішому проникненню активних компонентів в глибокі шари шкіри.

Використання бета-глюкана дозволяє:

  • Запобігти передчасному старінню шкіри.
  • Посилити регенеруючі властивості клітин епідермісу, сприяти загоєнню порізів, ран, опіків та подряпин.
  • Знищити бактерії і грибки на поверхні шкіри, видалити клітини, що омертвіли, і жирові пробки.
  • Посилити синтез колагену та еластину, а також гіалуронової кислоти.
  • Тонізувати шкіру, усунути дрібні зморшки.
  • Зміцнити капіляри.
  • Усунути або запобігти появі лупи.
  • Наситити волосяні цибулини поживними речовинами, повернути волоссю здоров'я і блиск.

Застосування в косметології та рекомендоване дозування

Бета-глюкан широко використовується в косметології, його додають в рецептуру:

  • сироваток, лосьйонів та тоніків для обличчя;
  • денних, нічних і зволожуючих кремів;
  • матуючих гелів для обличчя;
  • сонцезахисних засобів;
  • засобів для гоління;
  • шампунів і бальзамів для волосся.

Рекомендована концентрація бета-глюкана в препаратах:

  • 1-3,5% - в кремах для обличчя;
  • 2-3% - для антивікових препаратів;
  • до 3% - в активних сироватках;
  • 3-5% - в косметичних засобах для волосся;
  • до 4,5% - в сонцезахисних засобах.

 

Схожі товари
Бета-глюкан
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно