• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Екстракт Лаванди

Код: ek-8264
37,4 грн.

Повністю натуральний екстракт, який не лише покращить стан шкіри, але і поверне їй молодий вигляд.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Екстракт Лаванди

INCI: Lavandula Angustifola (Lavender) Extract.

Водно-гліколевий екстракт лаванди.

Зовнішній вигляд: рідина жовтого відтінку.

Рекомендоване дозування: 2 - 10 %.

Корисні властивості екстракту з характерним ароматом лаванди обумовлені його багатим хімічним складом. У ньому містяться ефірні олії, флавоноїди і фітостерини, що забезпечують належний догляд за Вашою шкірою.

Корисні властивості

Використання екстракту лаванди сприяє:

  • покращенню регенерації шкіри;
  • очищенню та зволоженню епідермісу;
  • природному омолодженню;
  • тонізуванню та усуненню лущення шкіри;
  • регулюванню виділення себуму;
  • прискореному загоєнню дрібних ранок;
  • відновленню обміну речовин і покращенню мікроциркуляції;
  • відбілюванню шкіри.

Застосування в косметології

Екстракт лаванди вже давно знайшов широке застосування у виготовленні косметичних засобів для догляду. Ви легко можете використати його для створення:

  • зволожуючих кремів із заспокійливим ефектом;
  • засобів для догляду за жирною і проблемною шкірою;
  • відбілюючих лосьйонів і тоніків;
  • косметичного мила;
  • олій для масажу;
  • пінки для ванни;
  • лосьйонів після засмаги;
  • кремів, скрабів і масок з ліфтинг-ефектом;
  • дезодорантів і антиперспірантів.
Схожі товари
Екстракт Лаванди
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно