• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Жожоба, нерафінована

Код: ma-7262
66,0 грн.

Рідкий надзвичайно корисний натуральний віск. Жожоба допомагає покращити стан шкіри, особливо якщо вона потерпає від нестачі вологи, лущиться, виглядає зів’ялою. Олія знімає шкірні запалення, розгладжує дрібні зморшки, глибоко зволожує.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Жожоба, нерафінована

INCI: Simmondsia chinensis oil.

Наукова назва: Simmondsia Chinensis.

Родина: Simmondsiaceae.

Зовнішній вигляд: рідина світло-жовтого кольору.

Запах: легкий, трішки олійний.

Фізико-хімічні характеристики:

Відносна щільність при 20°С: 0.866; 
Показник переломлення при 20°C: 1.465 – 1.467; 
Макс. кислотне число: 0,38; 
Йодне число: 84,1; 
Число омилення: 92; 
Неомилювані компоненти: 48,5%; 
Індекс Гарднера: макс. 3

Вміст вільних жирних кислот, %:

Пальмітинова кислота %, 1,1;
Пальмітолеїнова кислота %, 0,2;
Гадолінова кислота %, 72,2;
Бехінова кислота %, 0,2;
Олеїнова кислота %, 10,0;
Ерукова кислота %, 14,0;
Ацетерукова кислота %, 1,5;
Інші, %, 0,8.

Олія жожоба - унікальний засіб, що має не так багато аналогів в сучасній косметології. Незважаючи на свою воскоподібну консистенцію, олія характеризується високим коефіцієнтом проникнення і всмоктування в шкіру. Завдяки цьому компонент є одним з найефективніших засобів для догляду за шкірою обличчя, шиї і зони декольте. Безліч клінічних досліджень вже не раз підтвердили користь цього продукту.

Особлива структура олії жожоба дозволяє їй легко регулювати виділення підшкірного жиру голови. Використовуючи цю олію, Ви зможете забути про проблему жирного волосся. В той же час, жожоба допомагає повернути красу і життєві сили ламкому, сухому і фарбованому волоссю.

Корисні властивості

Окрім свого, поза сумнівом, позитивного впливу на шкіру голови, олія жожоба здатна:

  • зволожувати і захищати шкіру будь-якого типу;
  • насичувати верхній шар епідермісу такими необхідними організму вітаміном Е і провітаміном А;
  • нормалізувати жировий, гідроліпідний і водно-сольовий баланс шкіри;
  • уповільнювати процеси раннього старіння;
  • захищати шкіру від ультрафіолетових променів;
  • допомагати у боротьбі з шкірними захворюваннями.

Застовування та дозування

Олія жожоба ідеально впишеться до складу практично будь-якого косметичного засобу. Її широко застосовують при виготовленні:

  • антивікових кремів і сироваток;
  • денних і нічних кремів;
  • антицелюлітних засобів;
  • тоніків для очищення шкіри;
  • шампунів, кондиціонерів і бальзамів;
  • масок для обличчя та олійних сумішей;
  • дитячої косметики

При додаванні олії жожоба в рецептуру слід дотримуватися наступного дозування:

  • для антивікового засобу – до 5%;
  • для шампунів і масок – до 10%;
  • для сумішей і кондиціонерів для волосся – до 15%;
  • для блиску і бальзаму для губ – до 5%;
  • для губної помади – до 3%.

Ви також можете додати 1-10% компонента до іншої рослинної олії, тим самим продовживши її термін придатності.

Схожі товари
Олія Жожоба, нерафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно