• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55
Ціна

Воски, глини

34
  • 10 г Віск бджолиний гранульований Organic (білий)
    Артикул: 5100690485 Варіант: 10 г
    37,0 грн.
    Порівняти
    Віск на основі квіткового пилку, рафінований. Має виражену протизапальну, ранозагоювальну дію, широко використовується у фармацевтичній та парфумерній промисловості. Воскові мазі покращують стан шкіри, сприяють швидкому загоєнню  пошкоджень.
  • 50 г Віск бджолиний натуральний (жовтий)
    Артикул: 3768098569 Варіант: 50 г
    19,0 грн.
    Порівняти
    Віск на основі квіткового пилку, рафінований. Має виражену протизапальну, ранозагоювальну дію, широко використовується у фармацевтичній та парфумерній промисловості. Воскові мазі покращують стан шкіри, сприяють швидкому загоєнню  пошкоджень.
  • 10 г Віск Емульсійний (Steareth-21)
    Артикул: 7182109114 Варіант: 10 г
    14,0 грн.
    Порівняти
    Емульгатор - це компонент, який зв'язує воду та олію, перетворює їх на крем або лосьйон.
  • 10 г Віск Емульсійний n°1 Polawax
    Артикул: 2116946793 Варіант: 10 г
    22,0 грн.
    Порівняти
    Виробник: Aroma - Zone, Франція. Емульсійний віск - це ідеальний засіб для перетворення суміші жирних олій і води в ніжні вершки для обличчя, м'які лосьйони та легкі креми. Цей емульгатор є одним з найпростіших і найзручніших в застосуванні.
  • 5 г Віск Жасмину GRANDIFLORUM, Франція
    Артикул: vo-7642 Варіант: 5 г
    56,0 грн.
    Порівняти
    Виробник: Aroma - Zone, Франція. Віск жасмину - продукт, який часто використовують в рецептурі засобів для догляду завдяки його чудовим властивостям та аромату.
  • 50 г Віск Жожоба
    Артикул: 1920134183 Варіант: 50 г
    85,0 грн.
    Порівняти
    Віск жожоба використовується для виготовлення помад, масажних плиток, зволожуючих та захисних кремів і бальзамів. Може виступати як загущувач та стабілізатор емульсій.
  • 50 г Віск Канделільський
    Артикул: 735446746 Варіант: 50 г
    121,0 грн.
    Порівняти
    Чинить легку антибактеріальну дію, використовується у водовідштовхуючих кремах. Забезпечує бальзамам блиск. Використовується, коли крем вимагає хорошого ковзання. Утворює тонку плівку на шкірі, що перешкоджає обезводненню та захищає від вітру.
  • 50 г Віск Карнаубський
    Артикул: 5254730503 Варіант: 50 г
    48,0 грн.
    Порівняти
    Застосовують в кремах в якості компонента, що утворює структуру, але частіше в декоративній косметиці. Він відмінно стабілізує рецептуру; крім того, позбавлений комедогенної дії.
  • 50 г Віск Мигдальний
    Артикул: 1873095869 Варіант: 50 г
    49,0 грн.
    Порівняти
    Використовуюється в чистому вигляді в якості загущувача або з іншим воском для створення приємної консистенції. Також використовується для стабілізації емульсій. Частіше всього його використовують для виготовлення помад, зволожуючих і захисних кремів та бальзамів.
  • 50 г Віск Оливковий
    Артикул: 9978585229 Варіант: 50 г
    52,0 грн.
    Порівняти
    Чудово підходить для волосся, добре пом'якшує, живить і зволожує шкіру, зміцнює нігті, живить і зволожує губи у бальзамах для губ.
  • 50 г Віск Соєвий (без ГМО)
    Артикул: 1909789834 Варіант: 50 г
    25,0 грн.
    Порівняти
    Виробник: Aroma - Zone, Франція. Пом'якшує, живить і зволожує шкіру. Особливо ефективний як структуроутворювач для косметичних олій. Один з новітніх типів воску для виготовлення свічок.
  • 5 г Віск Троянди Дамаської, Франція
    Артикул: vo-7640 Варіант: 5 г
    66,0 грн.
    Порівняти
    Виробник: Aroma - Zone, Франція. Компонент натурального походження, який часто використовують при виготовленні бальзамів, кремів та мила.
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно