• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Водорозчинна олія Жожоба

Код: 2777289083
65,0 грн.

Водорозчинна олія жожоба - легкий емульгатор, зручний у використанні. Живить і зволожує, глибоко проникаючи в пори, запобігає появі зморшок. Оптимізує процеси засвоєння вітаміну D, живить і зміцнює волосся, вії, брови.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Водорозчинна олія Жожоба

INCI: Jojoba Oil
Наукова назва: Simmondsia californica L., Buxus chinensis

 Водорозчинна олія жожоба зручна у використанні, утворює гель у воді. Виробництво водорозчинних олій - це процес непрямої конденсації з окисом етилену. Склад жирних кислот і неомилені фракції водорозчинної олії відображають властивості, зовнішній вигляд та характеристики початкової рослинної олії.

 Сполуки жирних кислот:

- гондоїнова кислота (С 20:1), % - 65-80;

- ерукова (С 21:1), % - 10-22;

- олеїнова (С 18:1), % - 5-15;

- нервонова (С 24:1), % - 3,5;

- пальмітинова (С 16:0), % - до 3%;

- пальмітолеїнова (С 16:1), % - до 1;

Опис:

Олія жолоба хороший кондиціонер. Утворює густу піну, яка не залишає жирного блиску на шкірі. Амінокислоти, що входять до її складу, зволожують шкіру, проникають глибоко в пори і запобігають ранньому старінню. Ефективно зарекомендувала себе в догляді за дитячою шкірою, захищаючи і зміцнюючи її. Є відмінним інгредієнтом засобів для і після засмаги.

Принцип дії:

- висока консистенція вітаміну Е має антиоксидантну дію на шкіру;

- тоненька напівпроникна плівка, яка утворюється після нанесення засобу, пом'якшує шкіру і утримує необхідну кількість вологи;

- допомагає зберегти природний ліпідний баланс шкіри, паралельно здійснюючи омолоджуючий і регенеруючий вплив;

- є ефективним реагентом-розчинником, який знімає з волосся шкідливі нашарування, надаючи їм здоровий і шовковистий блиск.

Хімічні та фізичні параметри:

Зовнішній вигляд – прозора масляниста рідина;
Колір (Гарднер) - 0,4;
Рівень pH (5% розчин) - 7,44;
Кислотне число, mg KOH/g, - 3,05;
Вода (Карл Фішер), %, - 7,32.

Рекомендоване дозування:              
        до 5% в косметичних засобах та засобах особистої гігієни;
        до 2% в емульсіях.

Галузі використання:
- косметичні засоби та засоби особистої гігієни;
- шампуні
- засоби для зняття макіяжу
- сухі спиртові лосьйони для догляду за обличчям, тілом, волоссям;
- ванна і масаж
- вологі серветки
- в якості емульгатора в будь-яких косметичних засобах.

Схожі товари
Водорозчинна олія Жожоба Водорозчинна олія Жожоба - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно