• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Оксид цинку, фарм.

Код: 2421548073
20,0 грн.

Абсорбує, стягує, маскує дефекти шкіри, оберігає її від сонячних променів, має протизапальні та протимікробні властивості.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Оксид цинку, фарм.

INCI name: Zinc oxide.
Синоніми: білила цинку, оксид цинку, ZnO, білила цинкові, окис цинку. 
Запах: відсутній. 
Чистота: фармакопейна
Розмір частинок: 1000 нанометрів
Розчинність: не розчиняється в воді і спирті, диспергується в тригліцеридах, гліцерині, полісорбаті і олії

Функція: антисептик, забезпечує в’язкість, UV-фільтр. 

Властивості: 
З органічними фільтрами діє синергетично. Оксид цинку чудовий антисептик. Зменшує вироблення шкірного сала. Має функцію фільтру від сонячних променів. 
Використовується також в парфумерії, косметиці.  В медицині використовується для лікування шкірних захворюваннях у складі мазей, паст та присипок. 

Рекомендоване дозування: 5-25%.
5% концентрація відповідає SPF приблизно 6-11 .
Збільшує SPF засобу на одиницю при підвищенні концентрації на 1%. 

Застосування
В фармацевтиці:
Завдяки своїй гігроскопічності оксид цинку підсушує, інгібує життєдіяльність та ріст мікроорганізмів. Бере участь у багатьох метаболічних клітинних процесах (репарація і регенерація), також має бактерицидну дію і забезпечує звуження пор. Використовується як діюча речовина в м'яких лікарських формах. Окис цинку входить до складу цинкової пасти, а також саліцилово-цинкової (пасти Лассара), мазі Теймурова, супозиторіїв та ін.
В медицині стоматології
Оксид цинку входить до складу абразивних паст та стоматологічних цементів.
В косметиці: 
Оксид цинку використовується в кремах для засмаги в якості ультрафіолетового фільтру (UV - filters).
В хімічній промисловості: 
Як основний складовий компонент цинкових білил. Він довго зберігає колір і не піддається мікробному псуванню. Цинкові білила використовуються у виробництві електрокабелів, штучної шкіри, азбестотехнічних та гумотехнічних виробів.

Зберігання: у сухому місці, захищеному від прямих сонячних променів.

Схожі товари
Оксид цинку, фарм.
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно