• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Рицинова 1-го віджиму, рафінована

Код: zh-12442
14,0 грн.

Касторову олію часто використовують в косметології, медицині, парфумерії і косметиці; для догляду за волоссям, повіками, шкірою обличчя. Олія ефективна при боротьбі з дрібними зморшками, відмінно очищає шкіру від пігментних плям.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Рицинова 1-го віджиму, рафінована

Ricinus communis

Прибирає кісту, бородавки, шрами та інші утворення на шкірі. Прекрасний засіб для потрісканої шкірі. Гарно бореться з дрібними зморшками, живить і пом'якшує суху та чутливу шкіру. Прибирає пігментні плями, вибілює і живить. Підходить для догляду за шкірою повік. Посилює ріст та покращує вигляд волосся. Використовується для покращення росту вій.

INCI: Ricinus communis

Синоніми: Ricinus communis/Castor Oil/ Rizinusöl, Castoröl, Kastoröl (німец.), L'huile de ricin (франц.)

Опис:

Прекрасна косметична олія. Її здавна використовували для догляду за волоссям, віями, бровами. Також підходить і для догляду за шкірою обличчя. Це особлива олія: вона не висихає, не утворює плівку і при цьому добре поглинається шкірою.

Колір: блідо-жовта або майже безколірна прозора рідина
Запах: легкий аромат темного воску

Розчинність: У воді не розчиняється. Проте турецька червона касторова олія (sulfated castor oil) може використовуватися як базова в сумішах для ванни. Вона розчинна у воді і не залишає жирної плівки.

Характеристики:

Олія не висихає. Одна з найважчих олій, має в'язку консистенцію. Тому для кращого проникнення в шкіру рекомендовано нагрівати, а також можна змішувати з іншими оліями. Розчиняється в спирті, ефірі і холодному оцті, але не розчиняється в нафті і бензині.

Фізико-хімічні параметри:
M.I.V. - 0,2;
Індекс переломлення (40°C) - 1,472;
Відносна щільність при 30°C - 0,9563;
Кислотне число, Mg KOH/g, - 1,17;
Йодне число, G l2/100g, - 85,1;
Число омилення, Mg KOH/g, - 179,43;
Число неомилення, %, - 0,44;
Ацетильне число, %, - 144,73;
Колір по Ловібонду (5,25 °): жовтий - 16,0;червоний - 1,7;
Рициноленова кислота, %, - 86,36.

Сполуки жирних кислот:
Пальмітинова кислота (C16:0), %, - 1,2;
Стеаринова кислота (C18:0), %, - 1,4;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 3,8;
Лінолієва кислота (С 18:2), %, - 5,0;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 0,3;
Ейкозинова кислота (С 20:1), %, - 0,4;
Рицинова кислота, %, - 87,3;
Інші, %, 0,6.

Синергія: 
Касторова олія + оливкова олія - косметичні засоби для очей;
касторова олія + олія аргану + ЕО кедру + ЕО іланг-ілангу - проти випадіння волосся;
касторова олія + олія таману + олія жожоба + кунжутна олія + ЕО лаванди + ЕО іланг-ілангу + ЕО герані - для сухого волосся;
касторова олія + олія макадамії або аргану + ЕО лаванди + ЕО лимону - для рук.

Застосування в косметології

Касторова олія протидіє утворенню дрібних зморшок, живить і пом'якшує суху та чутливу шкіру. За місяць постійного застосування вже можна побачити позитивні результати, хоча, навіть, наступного дня шкіра стає більш гладенькою та рівною. Вона чудово підійде для догляду за шкірою повік, на яких раніше всього утворюються дрібні зморшки, використовується для посилення росту вій. Олія прибирає кісту,  нарості, бородавки, шрами та інші утворення на шкірі. Прекрасний засіб для потрісканої шкіри. Посилює ріст волосся.

Лікувальна дія

Рицинова олія відома своєю проносною дією при внутрішньому застосуванні (діє протягом 2-8 годин). Стимулює лактацію. При потугах, для стимуляції пологової діяльності, а також у складі мазей, бальзамів для лікування ран, опіків, виразок. Рицинова олія - недорогі натуральні рослинні ліки з тривалим терміном зберігання, які є в кожній аптеці.

Дозування: як добавка - 10%. У чистому вигляді використовувати не рекомендовано (за винятком окремих випадків).

Протипоказання:  вагітність (усі випадки вживання внутрішньо і деякі випадки зовнішнього застосування).

 

Схожі товари
Олія Рицинова 1-го віджиму, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно