• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Ефірна олія Анісу

Код: 8470331174
24,4 грн.

Ефірна олія анісу підходить для догляду за в'ялою зрілою шкірою: підвищує її тургор, пружність, нормалізує водно-жировий баланс епідермісу, робить шкіру еластичнішою, покращує ліпідний обмін. Має антисептичну дію. Часто застосовують у парфумерному виробництві.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Ефірна олія Анісу

Anisum vulgare Gaerth, Pimpinella anisum L.

Натуральна ефірна олія

Зовнішній вигляд, запах: Безбарвна рідина з характерним приємним запахом і сильним солодким смаком. На холоді олія застигає і перетворюється на сніжно-білу кристалічну масу.

Країна-виробник: Німеччина.

Ефірну олію отримують з анісу звичайного - однорічної трав'янистої рослини сімейства селерових. 
Аніс відомий здавна. Уперше про нього згадують древні єгиптяни і греки. Нині його культивують майже в усіх країнах Європи, а також в Азії, Африці і у ряді країн Америки. З давніх часів аніс цінується як прянощі. Жирну олію використовують в миловарінні, в парфумерії, а його щільна частина служить замінником олії какао. 

Властивості:                      
Підвищує пружність шкіри, що старіє. Ефірна олія анісу підходить для догляду за в'ялою шкірою: підвищує її тургор, пружність, нормалізує водно-жировий баланс епідермісу, робить шкіру еластичнішою, покращує ліпідний обмін. Має антисептичну дію. Вважається, що олія ефективний засіб для захисту від вошей і корости. В цілому має репутацію засобу для лікування шкірних захворювань, що передаються. Анісову олію широко використовують в  парфумерному виробництві.                              

Лікувальна дія:
Рослина має відхаркувальну дію. Водний розчин анісу посилює роботу кишечника, стимулює функції травних залоз, покращує травлення, має антисептичні властивості. При кашлі призначають водний розчин насіння, анісовий сироп і ефірну олію - як відхаркувальний засіб. Для жінок: зменшує болі при менструаціях, сприяє прибуттю молока у жінок, що готують. Полегшує синдром похмілля. Знімає нудоту. Ефективна при лікуванні статевих розладів, зокрема імпотенції та фригідності. Стимулює роботу статевих залоз, більше того, присутність у складі олії естрогену дозволяє їй регулювати репродуктивну функцію.                                                     

Застосування: Насіння анісу офіційно увійшло до медичної практики. Воно є складовою частиною послаблюючих, шлункових і потогінних зборів. Ефірну олію анісу додають в різного роду краплі від кашлю, нерідко для поліпшення смаку ліків. Ефірна олія, яка у великій кількості міститься в плодах, всмоктується в травний тракт, стимулює шлункову діяльність. Анісова ефірна олія входить в рецептуру майже усіх інгаляційних сумішей, які вживають при захворюваннях бронхів, астмі, втраті голосу.

Способи застосування та рекомендоване дозування
Внутрішньо: 1-2 краплі з 1/2 чайною ложкою меду на 1/2 склянки теплої води 2-3 рази на день.

Для масажного крему: 10 крапель олії на 20 мл основи.

Для ванни: до 10 крапель.

Для збагачення косметичних засобів: 6-7 крапель на 10 мл основи.

Аромалампа: 2-3 краплі.  

Протипоказання: Ефірна олія анісу при вживанні всередину з перевищенням разової дози і/або частоти застосування може викликати запаморочення, подразнення шлунку. Схожі симптоми можливі при використанні великих доз олії у ваннах або при масажі.

Інформацію про синергію або правильне поєднання масел можна знайти в нашому блозі

Схожі товари
Ефірна олія Анісу Ефірна олія Анісу - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно