• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Обліпихи, рафінована

Код: 6303577279
45,4 грн.

Олію обліпихи використовують для профілактики утворення зморшок і передчасного старіння шкіри. Вона надає їй свіжість, еластичність і приємний колір. Особливо корисне застосування олії для сухої та проблемної шкіри. Олію обліпихи використовують як відбілюючий засіб при веснянках і пігментних плямах. Вона підходить для щоденного догляду за шкірою обличчя, повіками і губами. Олія також сприяє росту та зміцненню волосся і нігтів.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Обліпихи, рафінована

Oleum Hippophaes

Олія обліпихи - червоно-помаранчева прозора рідина із специфічним кислуватим присмаком і характерним запахом, отримувана шляхом холодного пресування із м’якоті обліпихи або за допомогою настоювання подрібнених ягід на оливковій, соняшникової або іншій  рослинній олії. Плоди збирають з кущів або низькорослих обліпихових дерев пізньої осені вже після настання перших заморозків.

Показник преломлення - 1,470;
Кислотне число - 3,2—10;
Йодне число - 75—83;
Коефіцієнт омилення - 195—200.

Містить токофероли (100—мг/100мл), каротин і каротиноїди (180 мгг/100мл), а також аскорбінову кислоту, філлохінони, біофлавоноїди. Вважається, що біологічна активність олії при лікуванні опіків зумовлюється речовинами, які містяться в неомиленій фракції (суміш каротиноїдів, токоферолів, стеринів і т. д.).

Хімічний склад

Олія обліпихи містить велику кількість таких біологічно цінних речовин як каротиноїди, вітаміни Е, D, С, групи В, амінокислоти, фітостероли, поліненасичені жирні кислоти, фосфоліпіди, флавоноїди (кемпферол, кверцетин, ізорамнетин, рутин), органічні кислоти (саліцилова, винна, яблучна, щавлева, бурштинова), тритерпенові кислоти (олеанова, урсолова), дубильні речовини, фітонциди, кумарини, пектини, макро- і мікроелементи (кальцій, залізо, магній, нікель, кремній, молібден та ін.

Сполуки жирних кислот

- Лінолева кислота, % - 15-16;
- Ліноленова кислота, % - 4-6;
- Пальмітинова кислота, % - 29-40;
- Олеїнова кислота, % - 9-13;
- Пальмітолеїнова кислота, % - 23-31;
- Міристинова кислота, % - 1-1,5;
- Стеаринова кислота, % - 1,5.

Лікувальні властивості обліпихової олії

Олія з ягід і кісточок обліпихи має виражену імуностимулюючу, вітамінізуючу, протизапальну дію та застосовується в найрізноманітніших областях медицини. У дерматології її використовують при лікуванні наривів, фурункулів, трофічних виразок, вугрового висипання та опіків, в хірургії - для кращого загоєння швів після оперативних втручань, при ранах, що погано заживають, в отоларингології - при фарингітах, гаймориті, тонзиліті і ларингіті.

Офтальмологи рекомендують пацієнтам мазь з олією обліпихи для терапії травм рогівки, кератитів, кон'юнктивітів, опіків очей, а стоматологи - її ж для лікування стоматитів і гінгівитів. Існують народні методи лікування олією обліпихи гінекологічних захворювань: виразок і ерозій шийки матки, пошкоджень слизової оболонки піхви, кольпітів та інших інфекційних запальних хвороб. 

Косметичні властивості обліпихової олії

Висока концентрація в олії обліпихи речовин, що позитивно впливають на стан шкіри, нігтів і волосся, обумовлює різноманітне застосування цього корисного рослинного продукту в косметології.

Олія обліпихи має наступні косметичні властивості:

- Глибоко проникаючи через епідерміс і дерму, покращує обмін речовин і мікроциркуляцію в підшкірно-жировій клітковині, сприяючи живленню, пом'якшенню шкіри, а також оберігає шкіру від висихання і лущення (моно- і поліненасичені кислоти і вітамін Е надійно захищають шкіру від втрати вологи);
- Відновлює ліпідний і кислотно-лужний баланс шкіри;
- Сприяє підвищенню пружності та еластичності шкіри, усуненню вікових і мімічних зморшок (вітаміни, що входять до складу олії обліпихи, А, С і кремній стимулюють природний синтез колагену, «що відповідає» за пружність та еластичність шкіри);
- Запобігає передчасному старінню шкіри, пов'язаному з віковим порушенням гормонального балансу;
- Ефективно і швидко відновлює шкіру, пошкоджену внаслідок сонячних або хімічних опіків;
- Попереджає запалення шкіри і сприяє усуненню вугрового висипання;
- Покращує стан волосся і шкіри голови (олія обліпихи зміцнює волосяні цибулини, перешкоджає випадінню волосся при себореї, стимулює ріст волосся, надаючи йому блиск та шовковистість).

Олію обліпихи часто використовують як в косметичній промисловості, так і в домашній косметології для вітамінного збагачення засобів для догляду за шкірою та волоссям, а також застосовується в складі:

- Масок і кремів для догляду за сухою шкірою, шкірою, що лущиться, огрубіла, зрілою, такою, що в'яне, жирною і проблемною
- Масок для висвітлення шкіри
- Косметики, що відновлює шкіру після засмаги
- Бальзамів для губ
- Масок для догляду за волоссям
- Препаратів для ароматерапії
- Масажних олій

Збагачена вітамінами і мінералами олія обліпихи - це також ефективний засіб для зміцнення і живлення вій і для догляду за ламкими і пошкодженими нігтями.

Умови зберігання

Олію обліпихи рекомендовано зберігати в прохолодному, захищеному від світла місці.

Схожі товари
Олія Обліпихи, рафінована Олія Обліпихи, рафінована - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно