• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Ефірна олія Троянди

Код: 8900001556
37,8 грн.

Ефірну олія троянди натурально-відновлена. Має ідентичні показники із натуральною олією, але більш стабільна. Використовують для щоденного догляду за зрілою, сухою і чутливою шкірою, а також при різних запальних процесах шкіри; при порушеннях менструального циклу і пов'язаній з ними емоційній і психічній напрузі; для еротичного масажу.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Характеристики
Вид Троянда
Опис

Ефірна олія Троянди

Rosa damascena

Натурально-відновлена
Запах: насичений, глибокий, солодкий, квітковий, стійкий, аромат розкоші.
Колір, вигляд: щільна, текуча, летка, з легким солом'яним або зеленим відтінком.

Трояндову олію отримують методом парової дистиляції, використовуючи для цього свіжі пелюстки троянди різних видів. Також можна використати і інший метод отримання ефірної олії, це екстракція розчинником. Цей метод дуже популярний в Криму (ефірна олія кримської троянди).
Готова ефірна олія  - дуже складна і багатокомпонентна суміш, яка складається з двох частин, твердої та рідкої. Тверда частина (стеароптен) не має запаху, а при кімнатній температурі може відокремлюватися від складу олії. Рідка частина (елеоптен) має прозору консистенцію і дуже сильний квітковий аромат троянди.

Косметичні властивості:

Олія троянди прекрасний омолоджуючий засіб, і в першу чергу її рекомендують використовувати для зрілої шкірі, що почала втрачати свою еластичність та пружність.

  • сприяє регенерації (відновленню) клітин шкіри;
  • допомагає зробити овал обличчя і контур повік чіткішими, розгладжує неглибокі мімічні і вікові зморшки;
  • усуває вікові пігментні плями, підвищує пружність і еластичність шкірного покриву, та в цілому добре тонізує шкіру обличчя, що в'яне.
  • вирівнює шкіру і сприяє покращенню кольору обличчя;
  • насичує шкірні клітини необхідними поживними речовинами і допомагає забезпечити захист сухої шкіри від агресивних дій довкілля (вітер, сухе повітря, мороз, сонце, і так далі);
  • чудово підходить для догляду за чутливою шкірою, яка негативно реагує на багато косметичних препаратів;
  • сприяє заспокоєнню подразненої та запаленої шкіри обличчя, і надалі допомагає підтримувати оптимальний стан шкірного покриву;
  • її регулярне застосування усуває судинні сіточки на обличчі;
  • ідеально підходить для догляду за шкірою повік. Додавання олії в спеціальні засоби, призначені для шкіри навколо очей (креми, гелі, і т д.) сприяє зняттю набряклості повік, усуненню темних кругів під очима, а також розгладженню дрібних зморшок.

Окрім усього переліченого вище, трояндова ефірна олія рекомендується для оздоровлення шкіри при таких її хворобах, як алергічні дерматити, псоріаз, екзема, нейродерміти, герпес.

Інше застосування.

Трояндова олія вишукані прянощі в кулінарії (ароматизація алкогольних і безалкогольних напоїв, десертних страв). Цінний компонент парфумерії, що має також фіксуючі якості. Вишукана ароматизація тютюну та меду.

Способи застосування та рекомендоване дозування:

Аромалампи: 2-3 краплі на 15 м2;

Аромакулони: 1 крапля;

При головному болі: змішати 3 каплі троянди і 10 крапель базової олії, нанести на область лобу, проекції сонних артерій, потиличні горби, скроневі ямки, помасажувати (провести процедуру 2-3 рази з перервою 10-15 хвилин);

Ванни: загальні - 2-3 краплі; теплі сидячі - 1-2 краплі;

Масаж, розтирання: 5-6 крапель на 10 мл транспортної основи;

Компреси: теплі олійні - на область травми, болю, запалення, опіку (4 краплі на 10 мл олії); холодний знеболюючий, заспокійливий компрес (2 краплі на 500 мл): намочити і віджати м'яку тканину, прикладати до області болю (лоб - при головному болі, грудна клітка - при серцебитті і т.д), опіку, при гіпертонії можна протирати усе тіло або робити обгортання;

Збагачення косметичних засобів: 4-5 крапель на 5 мл основи;

Локальні примочки: 3-4 краплі змішати з 10 краплями олії звіробою або виноградних кісточок, наносити на місце запалення;

Для лікування опіків: на уражену область наносити суміш 5 крапель троянди з 20 краплями олії виноградних кісточок або макадамії;

Косметичний лід: 3-4 краплі змішати з медом або косметичними вершками (1 ч. л.), розвести в 200 мл води і порційно заморозити. Протирати обличчя, шию, область декольте вранці та ввечері;

Аромарозчісування: наносити на зубці гребінця.

Протипоказання:
Як і усі інші ефірні олії, трояндову олію не можна використовувати для шкіри обличчя в чистому вигляді, оскільки це може спровокувати неприємні реакції шкірного покриву. Тому її застосування допустимо тільки в сумішах з іншими косметичними засобами. Також вкрай небажане використання олії троянди в період вагітності.

Інформацію про синергію або правильне поєднання масел можна знайти в нашому блозі 

Чим натурально-відновлена олія відрізняється від натуральної? (Увага: не плутати із синтетичними запашками!)
Більш детально можна почитати у статті.

Схожі товари
Ефірна олія Троянди Ефірна олія Троянди - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно