• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Гідролат Троянди Дамаської, Франція

Код: 9294675267
20,0 грн.

Гідролат троянди дамаської омолоджує, регенерує, розгладжує, підвищує еластичність і пружність шкіри, що робить його незамінним в догляді за зрілою шкірою. Протизапальна дія та здатність збалансовувати виділення шкірного сала дозволяє використовувати його для догляду за комбінованою, пористою шкірою. Гідролат троянди усуває лупу, тонізує шкіру голови, посилює кровообіг і сприяє росту волосся.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Гідролат Троянди Дамаської, Франція

Частина рослини, яку використовують: квіти.

Спосіб отримання: дистиляція.

INCI: Damascena Rose Flower water

Виробник: Lanilis, Франція. 

Головна осообливість - можливість застосування гідролату троянди дамаської в "сирому" вигляді в якості тоніку. В спекотну погоду особливо пригодиться невеликий флакончик із розпилювачем. Трояндова вода, як його ще називають, підтримує водний баланс шкіри, освіжає зовнішній вигляд шкіри та попереджує обезводнення. Просто розпиліть гідролат на лице або декольте.

Як готовлять квіткову воду троянди?

Гідролат троянди належить до категорії особливо цінних гідролатів. Як правило, він не є побічним продуктом виробництва ефірних олій. Його роблять цілеспрямовано, а якість оцінюють виходячи зі вмісту в ньому ефірних олій. Для виробництва гідролату троянди високої якості використовують співвідношення 1:1 (з одного кілограма свіжих квітів роблять 1 кг гідролату) При такому співвідношенні вміст ефірних олій в гідролаті троянди складає близько 300 мг. У гідролатах середньої якості міститься близько 100-150 мг ефірної олії троянди.

Властивості гідролату троянди

Підходить для усіх типів шкіри.

має антимікробні властивості;
- чинить протизапальну дію;
- покращує кровообіг і тонізує шкіру, покращує колір обличчя;
- регенерує шкіру та усуває запальні реакції;
- зміцнює капіляри;
- усуває набряки, висвітлює темні круги, покращує мікроциркуляцію крові і робить погляд ясним і молодим;
- нормалізує роботу сальних і потових залоз;
- звужує пори, допомагає при акне та різних дерматитах;
- повертає шкірі пружність та еластичність, розгладжує зморшки, робить шкіру однорідною і гладенькою;
- усуває лупу, тонізує шкіру голови, посилює кровообіг і сприяє росту волосся.

Косметичне застосування гідролату троянди дамаської:

натуральний м'який очищаючий засіб: використовують в чистому вигляді або ж у складі тоніків і лосьйонів;
- маски, скраби, компреси для будь-якого типу шкіри обличчя;
- крем (в якості водної фази), парові ванни, ополіскування;
- компреси для зняття втоми і почервоніння очей: змочіть в гідролаті троянди ватні диски або шматок чистої тканини, накладіть на область очей або все обличчя і залиште на 20-30 хвилин. Проведіть ці хвилини у спокої, із закритими очима і розслабленими повіками;
- догляд за волоссям: маски, ополіскування, збагачення шампуню, кондиціонера, розпилення на волосся і шкіру голови. Збагачення шампуню: введення гідролату до 50-70%. Збагачення кондиціонера: 20-30% гідролату;
- ефективний засіб інтимної гігієни;
- можна використовувати трояндову воду для догляду за порожниною рота;
- додавання трояндової води у ванну сприяє розслабленню і відновленню сил: додати близько 50 мл гідролату в теплу воду безпосередньо перед прийомом ванни. Особливо рекомендують подібні ванни для полегшення проявів клімактеричного синдрому (припливи) і для зменшення ознак ПМС;
- можна використовувати в дитячій косметиці;
- лосьйони, тоніки після гоління;
- засоби для зняття макіяжу з очей;
- засоби для догляду за шкірою після прийняття сонячних ванн. 

Використання трояндової води як полоскань при таких захворюваннях, як пародонтоз, ангіна, тонзиліт, разом із стандартною терапією, дозволяє значно прискорити процеси одужання.

Умови зберігання. Після відкриття баночки зберігати при температурі 0 - +8°С в плотно закоркованій тарі. Можливе випадання осадку.

 Спрей-кондиціонер для сухого і пошкодженого волосся
Будь-яке волосся потребує догляду, а сухе і пошкоджене - особливо! Ефірна олія лимону у складі цього спрею надає блиск. Квіткові води особливо корисні і важливі - вони служать незамінним джерелом поживних речовин і вітамінів, забезпечують довготривалий захист і запобігають ламкості.
Рецепт:
1. Ефірна олія м’яти - 1,36 %.
2. Полісорбат 20 - 2,68 %.
3. Ефірна олія лимону - 2,03 %.
4. Гідролат троянди - 53,68 %.
5. Гідролат розмарину - 40,26 %.

Приготування:
Фаза А:
1. Додати ефірні олії лимона і м'яти в полісорбат. Ретельно змішати.
Фаза В:
2. Змішати квіткові води.
3. Додати до них суміш фази А. Ретельно збовтати. Спрей готовий!
Готовий спрей зберігати в прохолодному місці від 3 тижнів до 1,5 місяців. 

Спрей наноситься після миття на сухе або вологе волосся. Не змивати.  

Схожі товари
Гідролат Троянди Дамаської, Франція Гідролат Троянди Дамаської, Франція - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно