• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Циклометикон

Код: 3844011761
48,0 грн.

Використовується під час створення «сухих» духів, в засобах для волосся. Силікон надає волоссю м'якість та шовковистість, усуває липкість в кремах, забезпечує рівномірний розподіл активних речовин по поверхні.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Циклометикон

Цинтопентасилоксан (Cyclopentasiloxane)  - летка прозора рідина без запаху та кольору, не залишає слідів і плям, знижує липкість косметичних продуктів, покращує характеристики засобів у формі спреїв.

Властивості
Не розчиняється у воді. Добре розчиняється у безводних спиртах та в більшості косметичних речовин. Поєднується із фенілтриметиконом, силіконами, рослинними оліями та воском, з багатьма органічними косметичними інгредієнтами, утворює хороші дисперсні системи з пігментами. Хороший розчинник для олій та жирів. Швидко випаровується з поверхні шкіри, не жирний, не залишає масляного сліду. Використовується в створенні «сухих» духів та олій. Може частково або повністю замінювати основу крему.
Надає волоссю м'якість та шовковистість, усуває липкість в кремах, забезпечує рівномірний розподіл активних речовин по поверхні. Чудовий кондиціонер, надає шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Має відмінні показники розподілення по поверхні, поглинання шкірою та зволоження. 

Застосування:

- засоби для догляду за волоссям, 
- засоби для ванни, гелі для душу, 
- засоби для догляду за шкірою, сонцезахисні засоби, декоративна косметика, 
- антиперспіранти, дезодоранти для тіла в аерозольній упаковці, 
- ароматизатори для приміщень в аерозольній упаковці, 
- олії для ванни.

Додається в охолоджений крем або в жирну фазу при температурі 50˚С або нижче. У емульсійні рецептури вводиться при температурі 40-45 °С при додаванні активів в крем, що охолоджується.

Рекомендоване дозування:

Креми та лосьйони - 1% - 5%. 
Тверді антиперспіранти - 35% - 55%. 
Сонцезахисні лосьйони - 5% - 18%. 
Косметичні засоби в твердій формі - 35% - 55%. 
Сухі олії, парфумерні спреї-духи, ароматичні спреї для кімнати - 15% - 85%. 
Спреї для волосся - до 99%.

Схожі товари
Циклометикон
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно