• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Фенілтриметикон

Код: 3915756876
68,0 грн.

Використовується як водовідштовхуюча добавка. Захищає пошкоджене волосся, надає глянцевий блиск бальзамам для губ. У лосьйонах для шкіри, кремах, аерозолях для засмаги зменшує липкість, сприяє легкому нанесенню засобу.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Фенілтриметикон

Фенілтриметикон (Phenyl trimethicon) - безбарвна летка рідина без запаху, використовується як водовідштовхуюча добавка та для зменшення клейкості та липкості органічних інгредієнтів в таких продуктах, як лосьйони для шкіри та креми, лосьйони і аерозолі для засмаги, лосьйони для гоління.

Властивості
Повністю поєднується із базовими оліями, воском, силіконами. Не розчиняється у воді. Розчиняється в спирті. Необхідно додавати у кінці приготування крему або в жирну фазу продукту. Не нагрівати вище 50 °С. При температурі від 4°C до 50 % цієї рідини може бути розчинена в 95-процентному етанолі. Хороша сумісність з косметичними інгредієнтами. Проявляє стійкість до окислення, забезпечує пом'якшення, легко наноситься на поверхню, без маслянистості.
Фенілтриметикон, як і інші силікони, захищає передусім пошкоджене волосся (наприклад, під час частого миття, сушіння феном, фарбування, завивки і так далі). Силікони здатні рівномірно розподілятися по поверхні волосся, утворюючи дуже тонке захисне покриття. Вони покращують фізичний стан поверхні волосся, знижують його ламкість. Особливо це актуально для посічених кінчиків. Інший лікувальний чинник пов'язаний з тим, що силікони при розподілі по поверхні сприяють у свою чергу кращому, більш рівномірному розподілу активних компонентів, таким чином посилюючи їх дію.

Застосування
У декоративній та косметиці для догляду за губами фенілтриметикон надає сяючий глянцевий блиск. 
У дезодорантах  - при нанесенні пригнічує потовиділення. 
У косметиці для обличчя та тіла, особливо для засмаги та в сонцезахисних засобах, збільшує чинник SPF, створює водовідштовхуючу плівку.

Рекомендоване дозування:
Креми, лосьйони для обличчя та тіла – до 5 %. 
Дезодоранти, антиперспіранти – до 15%. 
Засоби для волосся – до 20%.

Схожі товари
Фенілтриметикон
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно