• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Нім (маргози) баттер, нерафінована

Код: 853809952
68,0 грн.
Немає в наявності

Має протигрибкові, антибактеріальні, антивірусні властивості. Один з найкращих засобів для загоєння, дезінфекції та зменшення запалення при шкірних хворобах, болях в суглобах і м'язах. Застосовується в багатьох галузях косметології та медицини.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Нім (маргози) баттер, нерафінована

INCI: Azadirachta Indica 
Наукова назва:  Melia azadirachta, Oleum Melia
Синоніми: Німба, Маргоза, Мелія індійська, Мелія ацадирахта, Азадирахта індійська, Перська лілія, Перська мелія, індійське тюльпанове дерево.

Опис:
Щільна темна олія, гірка на смак, з часниковим запахом. Олію отримують з кісточок плодів холодним способом пресування. Дуже насичена олія, збагачена вітаміном Е і необхідними амінокислотами. Містить природні антибіотики, мідь, алкалоїд маргозин, стерини та інші речовини. Олія відома своїми протизапальними властивостями, добре загоює рани. Застосовують в засобах для комплексної терапії шкірних захворювань - екземи, псоріазу, вугрової хвороби, дерматитів.

Колір: темно-жовтий
Запах: часниковий

Хімічний склад олії Нім

Гліцериди олеїнової (50%), пальмітинової (18%), стеаринової (15%), лінолевої (13%), арахідоновї (2%) кислот, гіркі речовини, а також деякі сірковмісні з'єднання. Містить природні антибіотики, мідь, алкалоїд маргозин, стерини та інші речовини, збагачена вітаміном Е та необхідними аміно-кислотами.

Хімічні та фізичні параметри:
Щільність при 25°C - 0,904;
Показник переломлення при 40°C - 1,462;
Число омилення, mg KOH/g, 196;

Йодне число: 68,12;
Вміст, azdirachtin, ppm, 3083.

Вміст жирних кислот:
Лауринова кислота - 0,1%
Пальмітинова кислота - 25,10%
Пальмітолеїнова кислота - 0,40% 
Стеаринова кислота - 4,50% 
Олеїнова кислота - 53,50% 
Лінолева кислота - 15,50%
Арахідонова кислота - 2,00% 
Ліноленова кислота - 1,00%
В олії знайдено трішки гірких лимоноїдів (нортритерпеноїди), а також німбин, дезацетилнімбин, німбастерол і близько 0,4% похідних сірки.

Застосування олії Нім

Косметична дія

  • зволожує і регенерує шкіру, відновлює її еластичність;
  • прекрасний засіб у боротьбі з прищами і жирною шкірою;
  • при регулярному застосуванні шкіра набуває свіжого і здорового вигляду;
  • усуває запальні та алергічні захворювання шкіри;
  • використовують олію для усунення вугрового висипу, при лікуванні нейродерміту, псоріазу, екземи, кропив'янки, фурункульозів.

Лікувальна дія

  • має антисептичну, антивірусну, протигрибкову дію, використовуть проти лупи;
  • одна із найсильніших кровоочисних і детоксикуючих засобів;
  • усуває токсини, присутні в організмі при більшості запальних захворювань шкіри і при виразці слизових оболонок;
  • сильний жарознижуючий засіб, ефективний при малярії і простудних захворюваннях, що супроводжуються лихоманкою;
  • можна використати в усіх випадках, коли потрібна очисна терапія. Вона видаляє сторонні і надмірні тканини, сприяючи загоєнню. Зменшує і зупиняє біль;
  • підтвердилися дослідження в ефективності при малярії;
  • рекомендують застосовувати при шкірних хворобах (кропив'янка, екзема, стригучий лишай), паразитарних інфекціях, лихоманці, кашлі, спразі, нудоті, блювоті, діабеті, ожирінні, артриті, ревматизмі, жовтяниці.

Застосування олії Нім

В Індії олію нім вважають універсальним лікарським засобом. Її застосовують для захисту від комарів, кліщів, а також для захисту рослин від комах і паразитів (профілактика і знищення - завдяки здатності пригнічувати їх розмноження): гусениць, личинок жуків, павутинових кліщів і тому подібне.

Це екологічно безпечний інсектицид (див. постанову Європейської комісії з екологічно чистого виробництва сільськогосподарської продукції № 1488/97 від 29 липня 1997 р.).

Зовнішнє застосування олії Нім

1. Догляд за шкірою.

Наносити на уражені ділянки шкіри, заздалегідь розбавивши олію німу іншою рослинною олією.

2. Застосування в якості ветеринарного препарату. 

Для догляду за шерстю - додавати в шампунь для собак, кішок, корів, коней, овець; для відлякування комарів, мух і мушок - обприскувати коней і корів з пульверизатора (особливо влітку).

3. Боротьба з комарами. 

Олію в чистому вигляді або в суміші з іншою рослинною олією нанести на шкіру так, щоб утворилася захисна плівка.

4. Захист рослин від паразитів (профілактика і знищення).

В пульверизаторі приготувати водний розчин олії німу (у концентрації 5 - 10%). Перед застосуванням інтенсивно збовтати. Розпилювати на рослини.

5. Усунення бліх та вошей. 

Додати декілька крапель олії в звичайну кількість шампуню на одне миття.

6. Захист від кліщів. 

В пульверизаторі приготувати водний розчин олії (у концентрації 5%). Перед застосуванням інтенсивно збовтати. Розпиляти в місцях вірогідного проникнення кліщів (матраци, фіранки). Перед обробкою необхідно на непомітному місці перевірити тканину на стійкість. 

Протипоказання та міри безпеки:

Не вживати внутрішньо!

Олія маргози, отримана методом холодного пресування, в чистому вигляді може викликати відчуття печіння та свербіж. Не рекомендовано застосовувати при сильній втомі, виснаженні, а також при тканинній недостатності. Під час вагітності рекомендовано використовувати цю олію з обережністю.

Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці.

Олію Нім можна купити в інтернет-магазині Sapone. Ми пропонуємо лише провірений та безпечний продукт. Після вибору достатньо тільки натиснути Купити і посилка в короткий термін буде доставлена в будь-яке місто України.

Схожі товари
Олія Нім (маргози) баттер, нерафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно