• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Сечовина, чда

Код: 7427674229
26,0 грн.

Сприяє покращенню і нормалізації стану сухої шкіри. Шкіра краще виконує свої захисні функції, стає більш пружною і гладенькою. Сечовина захищає розчини від помутніння і розшарування, є солюбілізатором (розчинником).

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Сечовина, чда

Сечовина / Carbamide / (син.: карбамід).
Зовнішній вигляд: безбарвні кристали без запаху.
Країна-виробник: Україна.

Показники:
Масова частка основної речовини,% - 99,0;
Температура плавлення,°C - 132;
Втрати при випаровуванні, % - 0,01;
Сульфати, % - 0,005;
Хлориди, % - 0,001;
Залізо, % - 0,0005;
Важкі метали, % - 0,001;
Аміак, % - 0,005
Біурет, % - 0,4. 

Основний активний компонент урини і поту. Розчиняється у воді, рідкому аміаку, метанолі, етанолі, не розчиняється в хлороформі. Розчинення у воді відбувається з поглинанням тепла. Нетоксична. Захищає розчини від помутніння і розшарування, являється солюбілізатором (розчинником).
Сечовина є продуктом білкового обміну у більшості тварин і людини. Коли людина потіє, частина поту випаровується, а сечовина залишається на поверхні шкіри, абсорбуючи вологу з повітря і зберігаючи її в роговому шарі. Якщо шкірі бракує власної сечовини, вона подразнюється, лущиться і тріскається. Мала молекулярна маса сечовини дозволяє їй легко проникати в глибші шари епідермісу. При цьому вона не лише утримує вологу, але і служить провідником інших активних речовин.

Використання в косметиці

Сприяє покращенню і нормалізації стану сухої шкіри. Шкіра краще виконує свої захисні функції, стає більш пружною і гладенькою.
Як антисептик і компонент, що дезодорує, сечовина використовується в кремах, лосьйонах, антиперспірантах, зубних пастах. Як зволожуючий компонент входить до складу кремів для сухої, чутливої, шкіри, що в’яне, шампунів, фарб для волосся. Похідні сечовини мають консервуючі, поверхнево-активні, зволожуючі властивості та знаходять широке застосування в косметичному виробництві.
Сечовина добре підходить для таких областей, як лікті, коліна та ступні, традиційно сухіші за інші ділянки тіла і звичайного зволоження їм бракує. Може використовуватися в засобах для догляду за нігтями, пом'якшує кутикулу.

Рекомендоване дозування
: 3-8 % (більше 10% в кремах для загрубілої шкіри п'яток).

Схожі товари
Сечовина, чда
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно