• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Гліцерин моностеарат

Код: 5456114421
14,0 грн.
Немає в наявності

Використовується як системотворчий і стабілізуючий компонент в косметичних кремах типу олія-вода. Має противірусну властивість. Утримує вологу в шкірі, надаючи крему м'якість та еластичність.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Відгуки покупців
  • Лебідь Вікторія 27 Листопада 2019

    супер!!!!

  • Лебідь Вікторія 27 Листопада 2019

    Дуже цікаво!!! ЧЕКАЮ!!!

  • Ivanna Martyniv 26 Листопада 2019

    Ждем!

Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Гліцерин моностеарат

Моностеарат гліцерину  Glyceryl Monostearate

Зовнішній вигляд: твердий порошок жовтого відтінку із легким специфічним запахом.
Колір (шкала Гарднера): 2.
Вологість, %: 0,1.
Кислотне число: 1,85.
Число омилення: 166,2.
Йодне число, г 12/100 г: 0,2.
Температура плавлення, °C: 56,2.
Вміст моногліцерину, %: 40,9.
Вільний вміст гліцерола, %: 1,2.
Мило, %: 0,3.

Країна-виробник: Туреччина.

Моностеарат гліцерину - це суміш моно- та діефірів кислот стеарину. Містить 35-40% моноефіру, 40% діефіру. 

Властивості
Використовується як структуроутворюючий і стабілізуючий компонент в косметичних кремах типу олія-вода. Чинить противірусну дію. Утримує вологу в шкірі, надає крему м'якість. Поєднується із усіма видами косметичної сировини, при цьому покращує реологічні властивості продукції. 

Сфера застосування
Застосовують в косметичній промисловості для виготовлення кремів, мазей, а також в якості структуроутворювача, пластифікатора і піногасника. Використовується як емульгатор, а також в кремах і в засобах для догляду за волоссям та іншій косметичній продукції.

Рекомендоване дозування
: 0,5—7%.
Температура плавлення 51—56°С; 
кислотне число:  не більше 4; 
ефірне число 150— 165.

Схожі товари
Гліцерин моностеарат
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно