• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Стеаринова кислота

Код: 6601652694
11,0 грн.

Стеарин більш твердий, ніж парафін. Часто використовується для надання свічкам твердості, а також для продовження тривалості згорання. Крім того, додавання стеарину полегшує процес витягання готової свічки із форми.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Стеаринова кислота

Стеаринова кислота, С18Н36О2

Напівпрозора речовина білого або жовтуватого кольору, жирна на дотик. Стеаринова кислота (вона ж Stearic acid) - ця одноосновна карбонова речовина, представлена у вигляді порошку або дрібних кристалів. Кислота зустрічається у багатьох натуральних продуктах - від риб'ячого або тваринного жиру, до рослинних олій та бобів какао.

Фізико-хімічні показники:

Йодне число, г/100 г: 5,06.
Кислотне число, мг КОН / г: 210,89.
Число омилення, мг КОН / г: 212,82.
Титр, °C: 51,9.
Колір Lovibond, 5,25῝:
- червоний: 1,4.
- жовтий: 9,6.

Країна-виробник: Індонезія.
Температура плавлення: 53-65 С.
Розчинність: абсолютно нерозчинна у воді, але розчиняється в жирі та оліях. Речовина має легкий восковий запах.

Рекомендований % введення: 1:10 (на 500 г парафіну – 50 г стеарину).

Основні властивості та сфера застосування

Стеаринова кислота отримала дуже широке застосування в косметичній галузі, де її використовують як емульгатор та структуроутворювач. Завдяки навіть невисокій концентрації компонента (2-10%) косметичні засоби набувають гладенької однорідної консистенції. Окрім цього продукт:

  • Збільшує рівень твердості мила ручної роботи та свічок.
  • Надає свічкам більшої твердості, а також продовжує термін горіння свічок. Крім того, полегшує витягання готової свічки із форми.
  • Загущує емульсії.
  • Покращує консистенцію косметичних сумішей та кремів.
  • Захищає шкіру від негативного впливу високих або низьких температур.
  • Усуває прозорість кремів, надає їм щільнішої структури.

Подібні властивості роблять кислоту цінним компонентом більшості косметичних продуктів. Її сміливо можна додавати в рецептуру:

  • косметики для догляду;
  • тональних засобів;
  • шампунів;
  • засобів для догляду за волоссям;
  • кремів для гоління;
  • лосьйонів після гоління;
  • помад;
  • молочка;
  • свічок.

Переваги та недоліки продукту

Компонент не лише покращує консистенцію косметичної продукції, він має і ряд інших незаперечних переваг. Серед основних переваг продукту можна виокремити такі властивості:

  • помітний зволожуючий ефект;
  • посилення сприйняття шкірою поживних компонентів;
  • утворення ультратонкої плівки на шкірі, що захищає її від низьких температур та УФ-проміння;
  • усунення почервоніння та запалення на шкірі;
  • збільшення вироблення еластину і колагену;
  • відвертання втрати вологи клітинами шкіри;
  • уповільнення процесів старіння;
  • регулювання водного балансу шкіри.

Також важливо зазначити, що stearic acid не є алергеном.

Але, незважаючи на численні переваги, є у стеаринової кислоти декілька протипоказань. ЇЇ не рекомендують використовувати для жирного типу шкіри та шкіри, схильної до утворення вугрових висипань. Справа у тому, що компонент може забивати пори, тим самим не дозволяючи шкірі «дихати», в результаті чого висипання тільки посилюються.

У іншому ж кислота не має побічних ефектів та абсолютно безпечна.

 

Схожі товари
Стеаринова кислота
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно