• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Полісорбат-80

Код: 194101357
51,4 грн.

Ідеальний компонент в засобах для догляду за чутливою шкірою обличчя та тіла. Змішуючись з водою, утворює легкі емульсії, делікатно очищаючи від макіяжу та забруднень. Надає шкірі м'якість та еластичність.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Полісорбат-80

Полісорбат-80 (Ercasorb MOE V/FD)

INCI
: Polysorbate-80.
Вигляд: В'язка, масляниста рідина від світло-жовтого до бурштинового кольору.
Запах: характерний.
Колір при 25 °C, Гарднер: макс. 7.
Число омилення (мг/г КОН): 45-55.
Кислотне число (мг/г КОН): макс. 2.
Гідроксильна кількість (мг/г КОН): 65-80.
Йодне число
 (cg/g J): 19-24.
Пероксидне число (ppm): макс. 5.
Вода (за Фішером), %: 2,5-3,0.
Вільний окис етилену (ppm): макс. 1.
Діоксан (ppm): макс. 5.
Важкі метали (ppm): макс. 10.
Зола, %: макс. 0,15.

Добре розчиняється в рослинних оліях. У поєднанні з базовими рослинними оліями полісорбат 80 створює гідрофільну олію, яка може бути використана для ванни, душу або в якості масажної олії, що легко змивається водою. Полісорбат 80 також використовуються в сольових і цукрових скрабах, в приготуванні тоніків, незмивних бальзамів для волосся.
Ідеальний в складі засобів для догляду за чутливою шкірою обличчя та тіла. Вводиться в рецептуру бомбочок для ванни. Засоби із вмістом полісорбату 80, змішуючись із водою, утворюють легкі емульсії, делікатно очищаючи від макіяжу та забруднень, не порушують гідро-ліпідного і ph балансу. Надає шкірі шовковистість та  еластичність.

Властивості
- неіоногений ПАР / емульгатор для емульсій олія-у-воді; 
- прекрасний солюбілізатор та стабілізатор для ефірних олій; 
- чинить заспокійливий ефект на шкіру; 
- здійснює зв’язуючу та зволожуючу дію;
- м'які антистатичні та кондиціонуючі властивості; 
- модифікатор в'язкості; 
- диспергуючий агент; 
- добре емульгує жирові та воскоподібні виділення нашої шкіри і м'яко їх видаляє.

Спосіб застосування: Полісорбат змішується з рослинними та ефірними оліями (якщо вони є в рецептурі), далі додається водна фаза (якщо вона є в рецептурі).
Рекомендоване дозування в косметиці: від 1-10% до 50% (1:1 в залежності від застосування).

Схожі товари
Полісорбат-80
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно