• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Кокамід ДЕА

Код: 1844863720
16,5 грн.

Покращує піноутворення, стабільність піни, чинить дерматологічний ефект на шкіру. Є м'яким очисником, використовується в комбінації із сильнішими сурфактантами, запобігає утворенню статичного електричного заряду волосся.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Кокамід ДЕА

COCAMIDE DEA

Зовнішній вигляд: жовта або світло-коричнева в'язка рідина.

Кокамід DEA, або кокамід діетаноламіну, отримують в результаті реакції суміші жирних кислот з кокосової олії з діетаноламіном. Кокамід ДЕА - стабільний в кислих, нейтральних і слабких лужних розчинах. Стійкий до жорсткості води. Є м'яким очисником, використовується в комбінації з сильнішими сурфактантами, запобігає утворенню статичного електричного заряду волосся. 

Використовується як
- піноутворювач, стабілізатор піни, загущувач, пом'якшувач волокон, антистатик;
- допоміжний інгредієнт в шампунях, пінках для ванни, миючих засобах;
- регулятор в'язкості замість неорганічних солей;
- закріплювач і розчинник ароматів.

Рекомендоване дозування:

2-4% - покращується піноутворення і стабільність піни, дерматологічний ефект на шкіру, а також збільшується очищаюча здатність щодо нежирних забруднень. Додавання до шампунів для волосся пом'якшує волосся та запобігає утворенню під час змивання статичного заряду.

3-10% -  за допомогою кокамід ДЕА можна контролювати в'язкість приготування, (замість неорганічних солей).

Схожі товари
Кокамід ДЕА
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно