• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Полісорбат 20

Код: 1948259138
21,0 грн.

Чудовий солюбілізатор ефірних олій і модифікатор в'язкості. Часто використовується для солюбілізації ароматів в гелях для душу, охолоджуючих спреях.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Полісорбат 20

INCI: Polysorbate-20 (Polyoxyethylene Sorbitan Monolaurate). 
Розчинність: у воді, оліях, спирті. 
Зовнішній вигляд: при 25°C, в'язка прозора рідина.

Запах: характерний (легкий, подібний до стандартного інтенсивного).

Колір при 25°C (Гарднер): 4,5.

Рівень рН (розчин 5%): 5,87.
Кислотне число, Mg КОН / g: 0,46.
Число омилення, Mg КОН / g: 46,8.
Йодне число, g L2/100g: <5.0.
Гідроксильне число, Mg КОН / g: 101.
Пероксидне число, Mеg О2/kg: 2,21.
Вода (Карл Фішер),%: 2,84.
Диоксан, ppm: 4,82.
Вільний окис етилену, ppm: 0,18. 

Країна-виробник: Італія.

Опис
   Полісорбати - неіоногенні ПАР, є емульгаторами та солюбілізаторами (розчинниками) жирів, ефірних олій і ароматів у складі косметичних засобів на водній основі без використання алкоголю, в засобах для догляду за шкірою і волоссям. Покращують ковзання і пом'якшують шкіру. Полісорбат 20 отриманий із кокосової олії. 

Властивості:
   Полісорбат 20 - чудовий солюбілізатор ефірних олій та модифікатор в'язкості. Використовується в емульсивних системах вода/олія, олія/вода, таких, як лосьйони, тоніки, спреї, креми, скраби для тіла, у тому числі соляні і цукрові, олійки, плитки та бомбочки для ванни, освіжувачі повітря та в інших продуктах, де потрібно солюбілізувати олію у воді. В порівнянні з Полісорбатом 80, засоби з Полісорбатом 20 виходять менш в'язкими і більш делікатними. 

Рекомендоване дозування
Для розчинення ефірних олій у воді використати співвідношення до 1:1. 
Процент використання: до 50%. 

Зберігання: Зберігати в прохолодному темному місці, в щільно закритій тарі. При дотриманні умов зберігання - до 2-х років.

Схожі товари
Полісорбат 20
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно