• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Чорного Кмину, холодного віджиму

Код: 8639676701
30,0 грн. 25,5 грн.

Сприяє розгладженню зморшок, підвищує пружність та еластичність шкіри. Ефективно очищає від забруднень, нормалізує секрецію сальних залоз, знімає запалення шкіри, попереджає появу вугрових висипань.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Чорного Кмину, холодного віджиму

INCI: Nigella Sativa Oil
Наукова назва: Nigellae semen
Синоніми: Nigella Sativa Oil, Virgin black cumin oil, black seed, мацок, нігелла, римський коріандр, caraway oil

Колір: прозорий або жовтий.
Запах: характерний запах олії обумовлений вмістом запашної речовини - карвону.
Розчинність: у воді не розчиняється.

Характеристики:
Хімічний вміст олії: 
Нігелон, мінерали, сірка, фосфор, залізо, кальцій, активні ферменти, вуглеводи, білки, вітаміни А та Е (в т.ч. бета-токотриенол 1.22мг, гамма-токоферол 2.59мг на кожні 100г олії).
Фосфоліпіди представлені фосфатидилхолином і фосфатидилинозитолом. Газохроматографічними методами в олії виявлені з'єднання, що впливають на синтез лейкотрієнів та інгібірувальні вивільнення гістаміну.

Фізико-хімічні параметри:

Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,75;
Йодне число, 110-125;
Індекс переломлення при 20°C - 1,4735;
Відносна щільність при 20°C - 0,921;
Число омилення, Mg KOH/g, 192,5.

Сполуки жирних кислот:
Пальмітинова кислота (С16:0), %, - 11,5;
Стеаринова кислота (С18:0), %, - 3,8;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 25,1;
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 51;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 8,1;
Ейкозадиєнова кислота (С 20:2), %, - 2,5.

Синергія
:

Мускатний горіх - дія на травну систему.
Розмарин камфорний - при розладах травної системи.
Ромашка римська – знімає спазми травної системи.

Застосування в косметології:
Догляд за проблемною шкірою будь-якого типу з гострими і застійними запальними процесами. Догляд за шкірою при алергічних дерматитах, нейродермітах. Маски для глибокого очищення шкіри і пор. Догляд за волоссям при себореї. Підвищує пружність бюсту. 

Лікувальна дія: 
Олію застосовують при лікування різних дерматологічних захворювань, пов'язаних з нейрогуморальними і гістамінними порушеннями. Завдяки наявності тимохінону прийом олії сприяє зниженню рівня глюкози в крові. Ефірні олії, що містяться в ній, мають виражену бактерицидну і антисептичну дію.

Методики застосування:
Масаж:
* при депресії
* при втомі
* при целюліті
* при ожирінні, порушенні обміну речовин.

При нервовому коліті: 12 гр. кмину на 50 мл бази. Масажувати живіт за годинниковою стрілкою теплою сумішшю протягом декількох хвилин. Потім зробити теплий компрес на 15 хвилин.

Ванни: втома, депресія, апатія, захворювання сечовипускальних каналів. Інгаляції: при депресії, втомі, апатії.

Умови зберігання: Після першого використання продукту зберігати в щільно закритій пляшці в холодильнику.

Схожі товари
Олія Чорного Кмину, холодного віджиму
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно