• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Ланолін безводний (фармакоп.), Бельгія

Код: 3493535747
50,0 грн.

Ланолін – один із найбільш ефективних та поживних жирів, який сприяє хорошому зволоженню, пом'якшенню та живленню шкіри. Засоби, до складу яких входить ланолін, дозволяють захищати шкіру від несприятливих зовнішніх чинників.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Ланолін безводний (фармакоп.), Бельгія

Вигляд, колір: У неочищеному вигляді ланолін - бура, в'язка маса із неприємним запахом. У медицині та косметиці використовується лише очищений ланолін - світло-жовта, майже позбавлена запаху речовина, що не гіркне.

Ланолін безводний - желеподібна речовина натурального походження, що отримується в процесі промивання шерсті овець. Через спосіб добування ланолін також називають «вовняним воском». Продукт знайшов широке застосування і в медицині, і у косметології.  На його основі виготовляють мазі та креми. Цінується він і в якості емульгатора.

Характеристики ланоліну

INCI: Lanolinum.

Зовнішній вигляд: щільна в'язка маса з жовтувато-коричневим відтінком.

Розчинність: нерозчинний у воді, розчиняється в оліях.

Запах: характерний.

Рівень рН: нейтральний.

Країна-виробник: Бельгія.

Фізико-хімічні показники

Температура плавлення: 42°С.

Ступінь очистки: ЕР3 (найвища міра).

Кислотне число, мг КОН/г: 0,46.

Йодне число, г/100г: 37,3.

Зберігати ланолін необхідно в щільно закритій тарі, в темному прохолодному місці при температурі не вище 25 градусів.

Корисні властивості ланоліну

Ланолін має дійсно унікальний склад, будучи сумішшю із понад 15 тисяч ланолінових ефірів і 200-х ланолінових кислот. Наявність в ньому мультиламелярних структур робить продукт схожим з ліпідами, які є в шкірі будь-якої людини.

До основних корисних властивостей речовини можна віднести:

  • відмінне живлення та зволоження шкіри;
  • утримання вологи в шкірі;
  • емульгуючі властивості;
  • регуляція водно-жирового рівня;
  • антибактеріальна і антисептична дія;
  • покращення тону шкіри;
  • захист від УФ-випромінення;
  • посилення кровообігу;
  • лікування тріщин на сосках у матерів, що годують (безпечний для дітей);
  • живлення і покращення якості волосся.

Ланолін легко поглинається порами шкіри, що підвищує його ефективність. Він може стати ідеальним помічником для власниць сухої та обвітреної шкіри. Не менш корисний він і для інших типів шкіри.

Ланолін також широко використовується як емолент та емульгатор, він збільшує в'язкість та термостабільність кремів.

Застосування в косметології та рекомендовані дозування

У чистому вигляді ланолін використовується досить рідко, а ось в якості основи для кремів та мазей - постійно. Рекомендовані дозування для застосування продукту наступні:

  • 3-8% - у зворотних емульсіях;
  • 1-10% - у кремах для догляду;
  • 5-10% - в милі;
  • 8-10% - в кондиціонерах для волосся;
  • 10-15% - у бальзамах для губ;
  • 5-15% - в дитячій косметиці;
  • від 50% - в засобах для догляду за шкірою після опіків;
  • 50-100% - в мазях для загоєння.

Де купити ланолін

Якщо ви хочете на собі відчути усі корисні властивості цього унікального продукту та шукаєте, де купити ланолін максимально вигідно, то ви потрапили за адресою. У інтернет-магазині «Sapone» ви знайдете усі необхідні компоненти для натуральної косметики. Доступні ціни, швидка доставка та кваліфікована допомога у виборі інгредієнтів стануть приємним бонусом до купівлі.

 

Схожі товари
Ланолін безводний (фармакоп.), Бельгія
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно