• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія насіння Томатів, рафінована

Код: zh-7304
16,0 грн.

Олія насіння томату має великий список корисних властивостей. Вона здатна покращити не лише стан здоров'я, але і омолодити Вашу шкіру, зробити її гладенькою та ніжною.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія насіння Томатів, рафінована

Незважаючи на меншу популярність олії насіння томату на відміну від тієї ж олії жожоба, оливки або виноградних кісточок, перша нічим не поступається їм по ефективності.

Показники

  • Число омилення: 186-194;
  • Йодне число: 112-124;
  • Щільність: 0.920-0.925;
  • Показник переломлення (20°C): 1.470-1.474;
  • Температура застигання С: от -6 до -10.

Лікувальні властивості олії насіння томату:

  • покращити структуру шкіри, помітно висвітлити розтяжки;
  • зміцнити імунітет, нормалізувати метаболізм, підвищити еластичність судин;
  • вивести шкідливі токсини з організму;
  • позбавитися від синдрому хронічної втоми;
  • знизити рівень артеріального тиску;
  • нормалізувати рівень холестерину.

Застосування в косметології

Окрім позитивного впливу на організм в цілому, олія насіння томату має потужний косметичний ефект, сприяючи уповільненню процесів старіння в організмі і покращуючи шкірні покриви. Цей компонент високо цінують експерти по всьому світу з наступних причин:

  • олія неймовірно легко і швидко поглинається волоссям та шкірою, не залишаючи на них жирних слідів;
  • компонент є потужним антиоксидантом, здатним боротися із старінням та в'яненням шкіри;
  • продукт прекрасно справляється із захистом дерми, блокуючи шкідливі ультрафіолетові промені;
  • здатний висвітлити шкірну пігментацію, а також вирівняти структуру і тон шкіри;
  • олія допомагає позбавитися від висипань, чорних цяток та інших проблем жирної шкіри.

Рекомендований % введення

 Загалом відсоток введення олії насіння томату коливається в межах від 1% до 4%. Приміром:

  • 2-3% - для догляду за зрілою шкірою;
  • 1-2% - для гідрофільних олій;
  • 1-2% - для зволоження проблемної шкіри;
  • 2.5-4% - у кремах для підтягнення шкіри шиї та зони декольте;
  • 0.5-1% - для миловаріння;
  • 0.5-2% - для шампунів та масок для волосся.

Зберігати в прохолодному і темному місці.

Схожі товари
Олія насіння Томатів, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно