• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Кокосу (РДО)

Код: 7427805639
72,0 грн.

Високоякісна олія кокосу зволожує, пом’якшує, збагачує шкіру, знімає запалення. Застосовують для сухої, чутливої та зрілої шкіри.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Кокосу (РДО)

Зовнішній вигляд: тверда маса білого кольору
Запах: нейтральний
Число омилення: 190
Країна-виробник: Малайзія

Олія кокосу - рослинний жир. Виготовляють його методом гарячого пресування свіжої м'якоті кокосового горіха. Широко використовується в миловарінні, косметичній і харчовій промисловості. У миловарінні забезпечує м'яку, пишну піну. Рекомендовано комбінувати з іншими оліями, але можна використати і до 100% в рецептурі. У сумішах для обличчя використовують до 10%. У кремах для рук і тіла - до 30%. На волосся олію можна наносити в чистому вигляді. Рекомендовано для сухої, подразненої, чутливої шкіри, а також для шкіри з ознаками фотостаріння. Захищає від морозу та вітру, чинить зволожуючу та протизапальну дію; ефективна при сухості і лущенні шкіри, тріщинах, опіках. Олія дуже термостійкий продукт, який витримує багато циклів нагріву без втрати смакових та лікувальних якостей.

Фізико-хімічні характеристики:
Опис зовнішнього вигляду і запаху - біла або перлинно-біла маса із дуже слабким ароматом кокосу.
Вільні жирні кислоти (в перерахунку на лауринову) - 0,03 %;
Вміст вологи і домішок - 0,02 %;
Індекс переломлення 40°C - 1,4495;
Число неомилення, %, - 0,2;
Температура плавлення- 24,5 °C;

Йодне число,g l2/100 g, - 9,48;
Кислотне число, Mg КОН/g, - 0,1;
Пероксидне число, Mеg O2/kg, - 0,1;
Вода, %, - 0,02;
Масова частка твердих тригліцеридів - 31,6%

Сполуки жирних кислот:

Капронова кислота (C6:0) - 0,5 %;
Каприлова кислота (C8:0) - 6,4 %;
Капринова кислота (C10:0) - 5,6 %;
Лауринова кислота (C12:0) - 47,4 %;
Міристинова кислота (C14:0) - 18,7 %;
Пальмітинова кислота (C16:0) - 9,6 %;
Стеаринова кислота (C18:0) - 3,2 %;
Олеїнова кислота (18:1) - 6,9 %;
Лінолева кислота (С18:2) - 1,6 %;
Ліноленова кислота (С18:3) - < 0,05 %;
Арахінова кислота (С20:0) - 0,1 %;
Ейкозенова кислота (С20:1) - < 0,05 %.

Зберігати при температурі 5-15°C в сухому темному місці. При нагріванні до 40°C плавиться до стану прозорості; колір - солом'яно-жовтий.

Схожі товари
Олія Кокосу (РДО)
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно