• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Виноградних кісточок, рафінована

Код: 1674692049
27,0 грн.

Олія має сильну протизапальну, регенеруючу дію, сприяє омолоджуванню, підвищенню пружності шкіри, усуненню зморшок, підтримує баланс жирів і вологи в шкірі, має сильну антиоксидантну дію. Ефективна в засобах для ламкого і пошкодженого волосся, в гігієнічних кремах для тіла, в губних помадах.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Виноградних кісточок, рафінована

Vitis vinifera L.

INCI: Vitis vinifera
Наукова назва: Vitis vinifera L.
Синоніми: Grape Seed Oil, Oleum Vitisi viniferae
Колір: світло-жовта рідина із зеленим відтінком.
Запах: дуже легкий горіховий аромат, практично без запаху
Метод видобутку: пресування виноградних кісточок із подальшою рафінацією.

Країна-виробник: Італія

Хімічний склад олії: 

По своєму складу аналогічна до соняшникової. Олія виноградних кісточок відрізняється багатим вмістом лінолевої кислоти, до її складу входять вітаміни, мінерали, протеїн, а також є трохи вітаміну Е, натуральний хлорофіл і цінні антиоксиданти (процианіди).

Олію отримують методом холодного пресування із подальшою рафінацією. Має легку текстуру, хорошу сумісність, містить лінолеву кислоту, вітамін Е, інші вітаміни і мінеральні речовини.

Фізико-хімічні параметри:
Відносна щільність (20°С) - 0,922;
Індекс переломлення при 20°С - 1,4755;
Йодне число, g l2/100 g, - 137,8;
Кислотне число, Mg КОН/g, - 0,15;
Пероксидне число, Mеq O2/kg, - 0,7;
Число омилення: 192.

Сполуки жирних кислот:
Міристинова кислота (С14:0), %, - < 0,05;
Пальмітинова кислота (C16:0), %, – 6,8;
Пальмітолеїнова кислота (C16:1), %, - 0,1;
Стеаринова кислота (C18:0), %, – 3,9;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, – 19,5;
Лінолева кислота (С 18:2), %, – 68,8;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 0,3;
Арахінова кислота (С 20:0), %, - 0,2;
Ейкозенова кислота (С 20:1), %, - 0,2.

Синергія

Олія виноградних кісточок + сандалова олія = відмінний тонізуючий засіб для догляду за зморшкуватою, сухою або дряблою шкірою обличчя. Олія виноградних кісточок + жожоба, олія зародків пшениці, олія авокадо, мигдалева олія = при догляді за сухою і чутливою шкірою

Властивості:
Олія легка, гарно поглинається шкірою, підходить для будь-якого типу, але особливо ефективна для жирної. Олія виноградних кісточок має сильну протизапальну, регенеруючу дію. Сприяє омолодженню, підвищенню пружності шкіри, усуненню зморшок. Зволожує усі типи шкіри (зберігає природну вологість шкіри) і пом'якшує. Сприятливо впливає на інертну, в'ялу шкіру, має тонізуючий та освіжаючий ефект. Шкіра стає блискучою, еластичною і м'якою. Неомилювана фракція містить антиоксиданти. Сприяє відновленню порушених внутрішньоклітинних обмінних процесів шкіри. Прекрасний тонізуючий засіб. Звужує пори жирної шкіри. Легко поглинається шкірою, надає їй красивий здоровий колір. Не комедогенна (не провокує появу вугрового висипу). Допомагає також при лікуванні синців, тріщин на шкірі. Олія виноградних кісточок - хороший засіб для збереження пружності і тонусу грудей.

Лікувальна дія: 

Олія знижує рівень холестерину в крові людини, перешкоджає розвитку атеросклерозу, має протизапальні і бактерицидні властивості. Потужні окисники гальмують руйнування клітин людського організму, уповільнюючи процеси старіння. Олія виноградних кісточок ефективна у боротьбі із целюлітом, помічник тим, хто страждає від варикозу і купирозу. Вона зміцнює і робить еластичними стінки кровоносних і лімфатичних судин, покращує кровообіг. При вживанні олії знижується ризик гормонозалежних пухлин і серцево-судинних захворювань.
Однієї столової ложки олії виноградних кісточок в день вистачає, щоб покрити добову норму вітаміну Е.

Методика застосування

Краще всього в якості добавки - 10-15%. Завдяки своїй структурі олія не забруднює пори, добре поглинається шкірою. Зазвичай використовують як базову олію в поєднанні із ефірними. Також олія виноградних кісточок використовується для масок, компресів та масажу.

Інше використання:

Олія виноградних кісточок термостабільна, а тому використовується як в приготуванні їжі, так і в технічних цілях. Чудово підходить до салатів, на її основі виходить смачний майонез, олію додають в маринади при консервації, в здобу.

Зберігати в щільно закритій темній тарі в темному прохолодному місці. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику.

Схожі товари
Олія Виноградних кісточок, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно