• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Авокадо, рафінована

Код: 8152360161
145,0 грн.

Один з кращих засобів для догляду за шкірою навколо очей. Олія ефективна для догляду не лише за шкірою, але й за волоссям та нігтями. Запобігає появі вікових пігментних плям, легко проникає в шкіру, відновлює її місцевий імунітет.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Авокадо, рафінована

Persea americana

Авокадо популярний з давніх часів, свого часу його широко використали народи Мексики для лікування різних захворювань, а жінки називали «олією краси» і застосовували для догляду за шкірою обличчя, тіла та волосся. Олія авокадо глибоко проникає в шкіру, містить калій, який відомий як мінерал молодості. Насичена вітамінами А, В1, В2, C, D, Е, N, РР, а також цинком, калієм, містить лецитин, солі фосфорної кислоти, сквалеон, фітостерол, плодові екстракти, макро- і мікроелементи. Вітамін Е сприяє тривалому зберіганню не лише самої олії, а й приготованих на її основі сумішей, кремів та інших косметичних засобів. Олія авокадо за своїми властивостями дуже подібна до жиру, що міститься в людській шкірі, вона легко поглинається, не залишаючи після себе жирної плівки. Також до її складу входять олеїнова, пальмітинова, лінолева, ліноленова, пальмітолеїнова та  стеаринова кислоти.

INCI: Persea Americana oil

Наукова назва: Persea americana Mill./Persea gratissima
Синоніми: Avocado Oil

Опис:
Після рафінації стає блідо-жовтою.

Спосіб отримання: рафіновані олії

Розчинність: у воді не розчиняється

Країна-виробник: Південна Африка

Фізико-хімічні параметри:
Індекс переломлення при 20°С - 1,4689;
Відносна щільність (20°С) - 0,915; 
Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,39;
Пероксидне число, Meq O2/kg, - 2,6;
Колір (Гарднер) - 3,0;
Йодне число, g l2/100 g, - 79,6;
Число омилення, Mg KOH/g, - 195,5;
Число неомилення, %, -  < 2,0.

Хімічний склад олії
- Вітаміни A, B1, B2, D, E, K, PP; 
- Лецитин; 
- Хлорофіл; 
- Гістидин; 
- Фітостерини; 
- Солі фосфорної кислоти; 
- Сквален; 
- Цинк, калій та інші мікроелементи 

Сполуки жирних кислот олії з м’якоті: 
Пальмітинова кислота (С 16:0), %, – 19,7;
Пальмітолеїнова кислота (С 16:1), %, – 9,8;
Стеаринова кислота (С 18:0), %, – 0,6;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, – 58,1;
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 10,7;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 0,7;
Інші, %, - 0,4.

Жирнокислотний склад олії із ядер авокадо: 

Лінолева кислота - 15,5%; 
Пальмітолеїнова кислота - 10,4%; 
Олеїнова кислота - 5,1%; 
Пальмітинова кислота - 3,2%; 
Стеаринова кислота - 0,7% 
Олія з ядер на 55% складається із фракції, що неомиляється. 

Синергія
Кунжутна олія  – для захисту від сонця
Макадамія – пом’якшує та відновлює
ЕО розмарину – стимулює ріст волосся

Застосування в косметології:
Олію авокадо можна використовувати для щоденного догляду за шкірою повік, шиї та усього тіла. Підходить для будь-якого типу шкіри, особливо рекомендована для догляду за сухою, зневодненою, пошкодженою та зрілою шкірою. Регулярний масаж з олією авокадо підвищує зволоженість та еластичність верхніх шарів шкіри. Містить поліненасичені жирні кислоти в дуже високій концентрації, завдяки чому відновлює бар'єрні функції епідермісу, відновлює місцевий імунітет шкіри, пом'якшує її. Стимулює обмінні процеси, сприяє збагаченню киснем тканин шкіри і стимулює кровообіг.
Завдяки вітаміну А та Е має антиоксидантні властивості. Стероли, що містяться в олії авокадо, роблять її корисною для захисту від передчасного старіння шкіри в період та після менопаузи, допомагають боротися з віковими плямами на шкірі. Здатна відбивати ультрафіолетове випромінювання (завдяки ненасиченим жирним кислотам).

Добре поглинається і розподіляється, здатна глибоко проникати в шкіру. Покращує структуру волосся, ефективно впливає на кутикулу, стимулює ріст. Рекомендована для пошкодженого і фарбованого волосся, усуває ламкість кінчиків, надає природного блиску. Зміцнює нігті, усуває запалення нігтьової платини.

Для змішаної і жирної шкіри в кремах і сумішах бажано використовувати не більше 10-15%, поєднуючи з легкими оліями (виноградних кісточок, насіння кавуна і тому подібне). Оскільки олія авокадо вважається однією з найм'якших олій, вона ідеально підійде для догляду за шкірою навколо очей. Також з турботою віднесеться до ніжної дитячої шкіри. 
Дбайливо доглядає за губами у складі бальзамів і блисків або в чистому вигляді. Застосовується в масажних сумішах і кремах, бореться із целюлітом і відновлює еластичність шкіри. У побуті використовують для лікування невеликих ран, порізів і забиттів. 

Лікувальна дія
Заспокоює шкіру, корисна при дерматитах, екземі, сонячних опіках. Застосовують для швидкого відновлення цілісності і однорідності шкіри при дрібних травмах, запаленнях.
Завдяки високому вмісту стеролів олія авокадо ефективна при артритах.
• Дослідження проведені Департаментом харчової промисловості і біотехнології Ізраїльського інституту технологій (Department of Food Engineering and Biotechnology, Technion - Israel Institute of Technology) в 1991 р. показали, що олія авокадо значно збільшує кількість колагену в шкірі.

Інше застосування:
Незважаючи на те, що авокадо мононенасичена олія, вона не дуже добре витримує високі температури і тому її не рекомендовано застосовувати для смаження харчових продуктів.

Методики застосування

Використовують в концентрації 10-25%. Найбільший ефект досягається при масажі в концентрації 10 % у поєднанні з іншими оліями – базовими та ефірними. Концентрація вище 10% використовується для дуже сухої і пошкодженої шкіри. Можна застосовувати в чистому вигляді безпосередньо на ті ділянки тіла, які потребують лікування (висипання, екзема), а також для масок для живлення шкіри. 
Лосьйони, креми – 2-20%
Бальзам для губ – 5-30%
Мило – до 12,5%

Заходи безпеки: тільки для зовнішнього застосування.
Зберігання: У холодильнику може давати осад (при температурі нижче +5С), при кімнатній температурі структура олії відновлюється. Зберігати в щільно закритій темній тарі. Після відкриття - тільки в холодильнику.

Схожі товари
Олія Авокадо, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно