• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія солодкого Мигдалю, рафінована

Код: 2530280408
28,0 грн.

Мигдалева олія добре поглинається шкірою, чинить протизапальну, регенеруючу та тонізуючу дію. Олія знімає подразнення, усуває сухість та лущення шкіри, живить і очищає, покращує водний баланс.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія солодкого Мигдалю, рафінована

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis

Країна-виробник: Німеччина

Наукова назва: Prunus dulcis ( Prunus amygdalus або Amygdalus communis)
Синоніми: weet Almond Oil (англ.), Huile d’amande amere (фр.), Mandelol (нім.), Olio di mandorle (іт.), Aceite de almendra (ісп.), Badem Yagi (тур.) Oleum Amygdalerum (лат.)

Опис:
Колір: безбарвний або блідо-жовтий.
Запах: без запаху, приємний смак.
Розчинність: у воді не розчиняється.

Хімічні та фізичні параметри:
Йодне число -93-105;
Число омилення - 186-195;

Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,08;
Пероксидне число, Meq O2/kg, - 0,4;
Індекс переломлення при 20°С - 1,4714;
Відносна щільність (20°С) - 0,917; 
Колір (Гарднер) - 1,1;
Вода, %, - 0,02;
Абсорбація (264-276) - 1,26.

Хімічний склад олії

Глюкозиди;
- Вітаміни (А, В1, В2, В6, Е та F);
- Мінерали;
- Білкові речовини;
- Фермент емульсин. 
Неомилюваних речовин не більше 0,5%, зокрема це - бета-ситостерин, сквалеон, Альфа-Токоферол.

Сполуки жирних кислот:
Пальмітинова кислота (С16:0), %, - 6,5;
Пальмітолеїнова кислота (С 16:1), %, - 0,5;
Маргаринова кислота (С 17:0), %, - 0,1;
Стеаринова кислота (С 18:0), %, - 1,5; 
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 65,8; 
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 25,2; 
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 0,1; 
Арахінова кислота (С 20:0), %, - 0,1; 
Ейкозенова кислота (С 20:1), %, - 0,1; 
Бехинова кислота (С 22:0), %, - < 0,05;
Ерукова кислота (С 22:1), %, - < 0,05.

Стероли:
Холестерин, %, - 0,4;
Брасикастерин, %, - 0,1;
Кампестерин, %, 4,0;
Стигмастерол, %, - 2,1;
β - Ситостерин, %, 75,9;
∆-5 - Авенастерол, %, 11,0;
∆-7 - Стигмастенол, %, 1,2;
∆-7 - Авенастерол, %, 1,3. 

Застосування в косметології:

Можливе застосування для усіх типів шкіри. Особливо корисна для лікування подразнень, лущення, для сухої, запаленої шкіри. 
- для догляду за проблемними (запаленими) ділянками тіла та схильними до зниження пружності; 
- суха і нормальна втомлена, дрябла шкіра (пожвавлює її і розгладжує зморшки на тілі та обличчі, особливо навколо очей);
- для догляду за чутливою, схильною до подразнення шкірою і помітним судинним малюнком на ній;
- прекрасний засіб для зволоження сухої шкіри/зрілої шкіри;
- балансує жирну шкіру;
- шкіра, що огрубіла та целюліт; 
- сухе та жирне волосся.

Лікувальна дія:

 Мигдалеву олію використовують при екземі, сонячних і побутових термічних опіках, при дрібних травмах шкіри. Також вона корисна при розтягненні зв'язок. Олія лікує сухий дерматит та герпес. Олія стимулює ріст волосся, надає йому блиск та еластичність, а також стимулює ріст брів та вій. Її використовують при болях у вусі, при затвердінні молочної залози. Вона також корисна при холециститі, хронічному гепатиті, хронічних запорах, коліті. За допомогою мигдалевої олії також лікують ГРВІ, пневмонії, бронхіти. Мигдалева олія допомагає понизити рівень холестерину при застосуванні всередину охолодженою.

Методики застосування:

Мигдалеву олію застосовують як в чистому вигляді, так і у якості базової, а також як добавку 10-50%.
Найбільшого ефекту досягає при масажі в консистенції 10% у поєднанні з іншими оліями-основами та ефірними оліями. 

Зовнішнє застосування:
Мигдалеву олію можна використати в чистому вигляді для догляду за шкірою тіла, обличчя, рук і волоссям, для збагачення косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, гелів, лосьйонів, а також в поєднанні із іншими рослинними оліями і як основу - носій для розчинення натуральних ефірних олій, деяких лікарських і косметичних засобів. 

Протипоказання і запобіжні заходи: Індивідуальна реакція на мигдалеву олію.

Зберігати в щільно закритій темній тарі при кімнатній температурі або в холодильнику. При температурі від 0С до +5С може з'явиться помутніння олії, усувається нагріванням олії до +12С- +15С.

Схожі товари
Олія солодкого Мигдалю, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно