• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Ши (рідка), рафінована

Код: 8387992549
41,0 грн.

Олія ши чудово зволожує, пом’якшує, уповільнює процеси старіння шкіри і попереджає появу зморшок, активізує синтез колагену. Олія є ефективним засобом захисту шкіри від агресивних дій зовнішнього середовища, у тому числі ультрафіолетового випромінювання.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Ши (рідка), рафінована

Наукова назва: Butyrospermum Parkii.
 Родина: Sapotacеes.
 Спосіб отримання: з олії ши при низькій температурі, потім фільтрують.
 Частина рослини, яку використовують: горіхи.
 Якість: 100% чиста і натуральна, рафінована.
 
  Опис рослини:
 Бутироспермум - тропічне дерево 15-20 м висотою з густим темно-зеленим листям, запашними коричневими квітками і дуже товстою корою, що дозволяє витримувати сильні пожежі. Доросле дерево приносить від 15 до 20 кг плодів.
 Плоди нагадують маленьке авокадо з ароматною м'якоттю. Майже половина вмісту м'якоті кісточки припадає на частку «олії». По твердості деревини бутироспермум нагадує дуб. У дерева ши в Африці багато назв: у Волофі його називають karite, в Пеулі - kare або kolo, у Бамбарі - se (звідси і англійська назва shea - ши).

 Бутироспермум росте на африканському континенті в лісистій савані на території між Сенегалом і Нігерією. Він може рости і плодоносити тільки на досить обмеженій території. Спроби розширити ареал його зростання доки залишаються безрезультатними. Бутироспермум як рослина культивується в Західній Африці (Гана, Нігерія, Малі) і Судані.

   Опис:
 Олія каріте (ши) є щільною олією з легким кремовим відтінком, що складається переважно з тригліцеридів (до 80%) і неомилюваних жирів (до 17%).
 Вона чудово захищає шкіру і волосся в умовах жаркого африканського клімату. Багато наукових досліджень підтвердили, що народи, які використовують олію ши, майже не страждають від шкірних хвороб, а їх шкіра вражаюче гладенька та пружна.
 Олія ши проявляє зволожуючу, пом'якшуючу, антисептичну, протизапальну, регенеруючу, захисну дію і є хорошим поживним засобом для шкіри.
 Регулярне використання олії каріте покращує колір обличчя, ущільнює текстуру шкіри, підвищує тонус і пружність, сприяє зменшенню глибини зморшок. Спостерігається виражений регенеруючий ефект, можливо, пов'язаний з дією неомилюваних жирів, які активізують синтез колагену. Ці властивості дозволяють використати олію каріте як активний компонент в програмах для чутливої і пошкодженої шкіри, в тих, що регенерують і anti-age програмах та препаратах.
 Олія є ефективним засобом захисту шкіри від агресивних дій зовнішнього середовища, у тому числі ультрафіолетового випромінювання (і тому найпопулярніша в денній косметиці).
 Її використовують для догляду за ніжною чутливою шкірою дітей, а також за зрілою шкірою, що в'яне. Як лікувально-профілактичний антисептичний засіб олію ши застосовують при проблемній шкірі, дерматозах, екземі, псоріазі, тріщинах, опіках (у тому числі сонячних), а також для пом'якшення і усунення подразнень. В якості болезаспокійливого і протизапального засобу її використовують при болях в м'язах і суглобах.
 Олія в чистому вигляді добре наноситься і прекрасно поглинається шкірою, залишає на шкірі приємне відчуття м'якості. Під час проведення масажу олія чудово ковзає і не залишає після процедури відчуття жирності і клейкості на шкірі.
 Вона є універсальним активним інгредієнтом з чудовою пом'якшуючою і зволожуючою дією і здатністю уповільнювати старіння. За своїми якостями вона ніскільки не поступається будь-якому з відомих емолентів.

  Властивості:
- лікування шкіри, що в'яне, і попередження утворення зморшок;
- активізує синтез колагену;
- захисна і регенеруюча дія, у тому числі захист від УФ-променів;
- пом'якшення подразнення та тріщин на шкірі;
- пом’якшує, робить шкіру гладенькою;
- зволожуючі і протизапальні властивості;
- покращення вивільнення полярних активних інгредієнтів;
- запобігає зневодненню волосся;
- пожвавлює і відновлює сяйво і силу пошкодженого волосся;
- захищає і подовжує колір волосся;
- надає волоссю блиск.

  Застосування:
- креми і бальзами - догляд за чутливою шкірою,
- молочко після засмаги, щоб заспокоїти шкіру від випромінювання шкідливих УФ-променів,
- холодні креми, поживні для сухої і зневодненої шкіри,
- шампуні і кондиціонери для волосся,
- бальзами і маски для сухого волосся,
- креми або маски для захисту кольору волосся.

 Синергія:
для догляду за подразненою шкірою: ЕО лаванди, ромашки або блакитного кипарису,
для м'якого догляду за чутливою, жирною шкірою: екстракт календули СО2,
для боротьби із подразненням шкіри : гідролат римської ромашки і деревію,
для блиску волосся : кераміди, касторова олія, ЕО іланг-ілангу,
для догляду за світлим волоссям: ЕО німецької ромашки, гідролат ромашки, порошок куркуми.

Зберігання: Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому місці, далеко від джерел тепла і світла.

Схожі товари
Олія Ши (рідка), рафінована Олія Ши (рідка), рафінована - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно