• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Каприлово-каприкові Тригліцериди (Caprylic/Capric Triglyceride)

Код: 2692266079
34,0 грн.

Caprylic/Capric Triglyceride - це фракція кокосової олії. Не емульгатор, відноситься до так званих нейтральних олій. Є натуральним пом'якшувачем шкіри, не залишає відчуття жирності; покращує тактильніі характеристики косметичного продукту.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Каприлово-каприкові Тригліцериди (Caprylic/Capric Triglyceride)

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride

Країна-виробник: Німеччина

Зовнішній вигляд: Безбарвна або блідо-жовта масляниста рідина.

Кислотне число (мг KOH/г): ≤ 0.02
Число омилення (мг KOH/г): 334
Йодне число (г I2/100 г): ≤ 0.2
Гідроксильне число (мг KOH/г): ≤ 5
Колір (APHA) < 50
Температура помутніння (C°)≤-5
Неомилювані речовини (%): < 0.1
Вода (%): ≤ 0.01
Пероксидне число (мг - екв O2/кг): ≤ 1.9
Щільність при 20 °C (г/cm3) 0,93-0,96
Рівень pH: не визначений
Розчинність: змішуються не лише з жирними оліями, але і з етанолом.

Сполуки жирних кислот:
6:0 Капронова кислота - 0,0%
8:0  Каприлова кислота - 56,3%
10:0  Капринова кислота - 43,1%
12:0  Лауринова кислота - 0,3%
14:0 Міристинова кислота - 0,0%

Опис: Олія є сумішшю тригліцеридів насичених жирних кислот, в основному, каприлової і капринової кислот рослинного походження. Речовина містить мінімум 95% насичених жирних кислот з 8 або 10 атомів вуглецю. Каприлові тригліцериди (каприлик) - це фракція кокосової олії. Не емульгатор, відноситься до так званих нейтральних олій. Є натуральним пом'якшувачем шкіри, не залишає відчуття жирності; покращує тактильні характеристики косметичного продукту.
Продукт має рослинне походження, має схожі властивості з натуральними тригліцеридами і залишає на шкірі прекрасне відчуття після нанесення. Має дуже м'які дерматологічні властивості, рекомендований для розчинення/доставки активних компонентів (розчинних в олії) і особливо УФ фільтрів. Capric Triglyceride знаходить дуже широке застосування в засобах для догляду за шкірою в якості універсального, високо-полярного емолента. Важливою властивістю продукту є його стійкість до окислення і фізіологічна сумісність з шкірою. Capric Triglyceride має дуже низьку токсичність і м'які дерматологічні властивості по відношенню до шкіри та очей.

Вирористання:
У косметиці і професійних засобах для догляду за шкірою використовуються в рецептурі помад, тіней для очей, основ, рум'ян, парфумерії, зволожувачах, кремах для автозасмаги, кремах для засмаги та багатьох інших продуктах.
Через низьку в'язкістьі і відмінну стійкість до окислення, Capric Triglyceride є ефективними розчинниками, відмінними транспортерами для жиророзчинних вітамінів і активних речовин.

Переваги:
 - Стабілізує емульсії, робить їх стійкішими;
 - Відмінний «транспортер» для жиророзчинних компонентів, рослинних та ефірних олій;
 - Висока стабільність продукту;
 - Пом'якшення шкіри і покращення тактильних показників готового засобу.

Застосування в косметології: 
Рекомендовані дозування: 1-100%
- емульсії та флюїди — 2-10%
- шампуні та гелі для душу — 1-5%
- дитяча косметика — 1-50%
- диспергатор і розчинник — 1-25%
- парфуми для тіла, суха олія — 85-98%
- бальзами для губ - 5-20%
- масажна олія — 5-90%
- олійні сироватки — 50-100%
- двофазні засоби для зняття макіяжу — 5-50%
- догляд за волоссям — 20-50%
- декоративна косметика — 1-15%
- мацерати та інфузи - 50-90% 

Вводиться як повний або частковий замінник ліпідної (жирною) фази у промислових кремах.

Зберігання: Температура зберігання в пластиковій тарі не повинна перевищувати 18 ° C.

Схожі товари
Каприлово-каприкові Тригліцериди (Caprylic/Capric Triglyceride) Каприлово-каприкові Тригліцериди (Caprylic/Capric Triglyceride) - 1
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно