• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Персикових кісточок, рафінована

Код: 7308376385
36,0 грн.

Легка олія, практично не залишає жирного блиску. Зволожує, пом'якшує та відновлює шкіру. Використовується для догляду за дитячою шкірою, шкірою навколо очей, для приготування косметичних засобів і в масажній практиці. Можна застосовувати в якості олії, що очищає шкіру обличчя та очей від декоративної косметики.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Персикових кісточок, рафінована

INCI: Prunus Persica (Peach) Kernel Oil
Наукова назва: Oleum Persicorum
Синоніми: Peach Kernel Oil, Prunus Persica 
Опис: Легка поживна олія. Добре поглинається шкірою та забезпечує швидке проникнення лікарських речовин. Прекрасна базова олія для масажу. Не викликає подразнення або алергічних реакцій, можна застосовувати дітям. Використовують для щоденного догляду за шкірою.
Колір: світло-жовтий.
Запах: легкий характерний.
Спосіб отримання: механічний прес та фільтрація.
Розчинність: у воді не розчиняється.

Хімічні та фізичні параметри:
Щільність (20°С) - 0,916;
Показник переломлення (20°С) - 1,471;
Кислотне число, mg KOH/g, - 0,2;
Йодне число, g l2/100 g, - 101;
Число омилення, mg KOH/g, - 191;
Колір Гарднер - 1,6;
          Lovibond 5,25 ῝ yellow - 10,0;
          Lovibond 5,25 ῝ red - 1,1.

Хімічний склад олії: 
- Вітаміни А, Р(30-40%), Е, С, групи В;
- Каротиноїди;
- Токофероли;
- Фосфоліпіди;
- Набір макро та мікроелементів: калій, кальцій, фосфор, залізо.

Вміст жирних кислот:
Пальмітинова кислота (С 16:0), %, - 5,69;
Пальмітолеїнова кислота (С 16:1), %, - 0,19;
Стеаринова кислота (С 18:0), %, - 2,59;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, - 63,55;
Лінолева кислота (С 18:2), %, - 25,97;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, - 0,14.

Синергія
ЕО апельсину, мандарину чи грейпфруту або ЕО герані, ялівцю, лимону, лаванди та кипарису  - антицелюлітний засіб.
ЕО троянди, сандалу та лімету – масаж.
Олія жожоба чи авокадо або зародків пшениці – для догляду за губами.

Косметичні властивості олії персикових кісточок

Чудово знімає запалення, відновлює, зволожує, пом'якшує, тонізує, висвітлює та омолоджує шкіру. Персикова олія прекрасно живить і сприяє регенерації чутливої і пошкодженої шкіри, слизових оболонок, робить шкіру пружною та еластичною. Використовується як інгредієнт у складі мазей, косметичних кремів, високоякісних шампунів, дитячих олій, бальзамів для очищення чутливої шкіри, сухої шкіри обличчя, масок для сухого та ламкого волосся, для догляду за віями та бровами, для зняття макіяжу. Надає шкірі здоровий, красивий колір 

Лікувальна дія

Олія посилює секреторну діяльність травних залоз, покращує травлення, стимулює утворення гемоглобіну, має адаптогенну, сечогінну, протиблювотну дію. Рекомендовано приймати людям при серцево-судинних, простудних захворюваннях, анемії, сечокам'яній хворобі. Вживають для нормалізації обмінних процесів у шкірі. Має антиоксидантну властивість, уповільнює процеси старіння. Персик сприяє виведенню шлаків з організму, проте людям з легкозбуджуваною нервовою системою вживати як плоди, так і сік рекомендується дуже помірно, оскільки вони мають збудливу дію. Є хорошим засобом у весняну пору року як, вітамінний комплекс, як для внутрішнього вживання, так і для зовнішнього. Може використовуватися як проносне, жовчогінний засіб.

Методики застосування
У чистому вигляді використовують рідко, зазвичай у поєднанні з іншими оліями. Часто включають в дерматологічні рецептури. Добре всмоктується і забезпечує швидке проникнення лікарських речовин. Прекрасна базова олія для масажу. Не викликає подразнення або алергічних реакцій, можна застосовувати дітям. Використовують для щоденного догляду за шкірою.
Персикова олія може застосовуватися в поєднанні з іншими рослинними оліями для догляду за шкірою тіла, обличчя та рук, а також в якості базової олії для розчинення натуральних ефірних олій і деяких лікарських та косметичних засобів.

Інше застосування: Продукт застосовується не лише для лікарських засобів, а й в якості вишуканої харчової олії.

Протипоказання:
  
Індивідуальна реакція на персикову олію. Протипоказано людям з нервовою системою, що легко збуджується.

Схожі товари
Олія Персикових кісточок, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно