• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія насіння Бавовни, рафінована

Код: 5083409692
51,0 грн.

Олію використовують для догляду за шкірою, особливо ефективна для сухої, пошкодженої і чутливої. Пом'якшує, зволожує, живить, заспокоює та захищає шкіру. Має активну регенеруючу дію при місцевому (нашкірному) застосуванні.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія насіння Бавовни, рафінована

Ботанічна назва: Gossypium herbaceum
Синоніми: Сotton seed oil

Колір: світло-жовтий
Запах: характерний
Розчинність: у воді не розчиняється

Фізико-хімічні характеристики

Питома вага при T= 25 ° C 0.915-0.921 
Йодне число 112 
Число омилення 194
Щільність (при 20С): 0,918
Неомилювані домішки, %: 0,61 

Хімічний склад олії залежить від сорту бавовни, місця зростання, способу видобутку олії та її очищення. Містить також до 3% омилюваних і неомилюваних речовин - фосфоліпіди, віск і воскоподібні речовини, стерини, токофероли, білки, вуглеводи, пігменти.
Вміст токоферолів 633мг/кг , в т.ч. 320 мг/кг альфа-токоферолу і 313 мг/кг гамма-токоферолу .

Жирні кислоти, %:

Міристинова (C14:0) – 0,75
Пальмітинова (C16:0) – 22,87
Стеаринова (C18:0) – 2,47
Арахінова (С 20:0) – <1,3
Пальмітолеїнова (C16:1) – 0,54
Олеїнова (С 18:1) – 16,67
Лінолева (С 18:2) - 55,74
Ліноленова (С 18:3) - 0,14
Маргаринова (С 17:0) - 0,1
Лауринова (12:0) (<14:0) - 0,05
Гептадеценова (С 17:1) - 0,08
Октадекатетраєнова (С 18:4) - <0.05
Арахінова (С 20:0) - 0,35
Бегенова (С 22:0) - 0,19
Лігнцеринова (С 24:0) - 0,11
Ейкозенова (С 20:1) - <0.05
Ейкозандієнова (С 20:2) - <0.05
Ейкозантетраєнова (С 20:4) - <0.05
Ерукова (С 22:1) - <0.05
Нервонова (С 24:1) - <0.05
Інші: 0,10

Застосування в косметології олії Бавовни

Використовується для догляду за шкірою, особливо ефективна для сухої, пошкодженої і чутливої . Пом'якшує, зволожує, живить, заспокоює і захищає шкіру. Застосовується в дерматології.

Корисні властивості олії бавовни. Лікувальна дія:

Олія бавовни покращує структуру шкіри, підвищує її захисні функції, зволожує, стабілізує ліпідний баланс. Високий процентний вміст (більше 40%) ненасичених жирних кислот в олії бавовняного насіння пояснює її корисні властивості і особливу цінність в дерматології. Ненасичені жирні кислоти відіграють важливу роль в обмінних процесах клітин шкіри: 
- сприяють відновленню порушених клітинних структур, що, зокрема, призводить до збереження необхідного рівня води в клітинах шкіри; 
- регулюють процеси дозрівання клітин шкіри, що проявляється в покращенні структури шкіри (зовнішній вигляд і еластичність);
- виконують функцію імунорегуляторів; 
- ініціюють синтез гормоноподібних речовин (простагландини і триацилгліцероли);
- сприяють виробленню церамідів, і, як наслідок, покращують захисні функції шкіри; 
- мають активну регенеруючу дію при місцевому (нашкірному) застосуванні.

Зберігання:

При дотриманні герметичності упаковки термін придатності 2-2,5 роки.

Зберігати в щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику. Тримати далеко від світла і тепла. 

Схожі товари
Олія насіння Бавовни, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно