• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Молочна кислота 80%

Код: 7188169937
15,0 грн.

Молочна кислота широко застосовується у виробництві косметичних антивікових засобів. Входить до складу багатьох розчинів, мазей і паст. Додавання молочної кислоти в засоби для миття рук і шкіри запобігає подразненню та обезводненню шкіри.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Молочна кислота 80%

Молочна кислота 80% /Acidum lacticum

Вигляд
: сиропоподібна, за кольором - від безбарвної до жовтої, прозора в'язка рідина без запаху, дуже кисла на смак. 

Країна-виробник
: Нідерланди.

Змішується в усіх пропорціях з водою, спиртом та ефіром. Відноситься до знаменитих альфа-гідрокислот (АНА).

Властивості
: відлущує, зволожує, знімає запалення, виступає в якості антиоксиданта. Стимулює синтез колагену. Молочна кислота підвищує міру гідратації поверхневих шарів шкіри за рахунок збільшення розтяжності тканин та їх здатності утримувати воду. В результаті шкіра менше сохне, не лущиться і не тріскається. Молочна кислота також розкриває шкірні пори, пом'якшує шкіру та підвищує її тонус.

Використання в медицині

У концентрованому вигляді молочна кислота застосовується для припікання бородавок і видалення мозолів. 
Молочна кислота (разом з яблучною та лимонною кислотою) входить до складу засобів для видалення кутикули. Цінною властивістю молочної кислоти є те, що вона діє на ороговілі ділянки епідермісу, мало пошкоджуючи при цьому звичайну шкіру.
У косметиці і народній медицині молочна кислота часто застосовується у вигляді кислого молока як засіб для видалення пігментації (веснянки, пігментні плями, лентіго, хлоазма).
Також молочна кислота використовується для спринцювань при білях.

Застосування в косметології:
Молочна кислота широко застосовується у виробництві косметичних антивікових засобів. Входить до складу багатьох розчинів, мазей і паст. Додавання молочної кислоти в засоби для миття рук і шкіри запобігає подразненню та обезводненню шкіри. Застосовується в професійних косметичних лініях в концентрації 20-30%.

Рекомендоване дозування
:
2,5-4% - в антицелюлітних засобах, 
0,5-1% - у відбілуюючих засобах,
та не більше 4% в косметичних засобах для домашнього використання.

 

Схожі товари
Молочна кислота 80%
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно