• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Екстракт-концентрат Гібіскусу

Код: 7331378241
29,2 грн.

Широко використовується в косметиці для догляду за комбінованою і жирною шкірою, а також за шкірою, схильною до алергії і дерматиту. Прекрасно зволожує, вирівнює і розгладжує шкіру.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Екстракт-концентрат Гібіскусу

Водно-гліколевий екстракт гібіскусу.
Hibiscus sabdariffa.

Екстракт квітів гібіскусу зволожує, вирівнює і розгладжує шкіру, широко використовується для догляду за комбінованою і жирною шкірою. Підвищує вологість в роговому шарі епідермісу та еластичність шкіри, перешкоджає деградації еластину та допомагає зберегти пружність шкіри, тому є чудовим компонентом в anti-age композиціях. 
Має властивість розслабляти м'язи обличчя, що перешкоджає утворенню мімічних зморшок і сприяє розгладженню наявних. Широко використовується в косметиці для догляду за комбінованою і жирною шкірою, а також за шкірою, схильною до алергічної екземи і дерматиту. 
Чинить заспокійливу дію на шкіру голови, запобігає появі лупи і псоріазу. Завдяки багатому вмісту вітамінів, мінералів і протеїну екстракт гібіскусу сприяє відновленню і росту волосся. Зміцнює тонке і ламке волосся. 

Екстракт гібіскусу здавна використовувався у багатьох народних засобах від порушень в роботі печінки і при високому кров'яному тиску. Препарати з гібіскусом усувають проблеми з травним трактом, заспокоюють при нервових розладах. 

Сфера застосування:
 використовується в масках, шампунях, бальзамах для тонкого і слабкого волосся, очищаючих тоніках і лосьйонах, антивікових, зволожуючих кремах, а також в продуктах для шкіри з камедонами, куперозом, розширеними порами.

Характеристики:

Відносна щільність, кг/м3: 1040.
Показник заломлення: 1,4040.
Рівень рН, од. рН: 6,8.

Зберігати при температурі 15-25 °С та відносній вологості не вище 85%, в захищеному від світла місці.

Схожі товари
Екстракт-концентрат Гібіскусу
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно