• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Віск Жожоба

Код: 1920134183
129,0 грн.

Віск жожоба використовується для виготовлення помад, масажних плиток, зволожуючих та захисних кремів і бальзамів. Може виступати як загущувач та стабілізатор емульсій.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Віск Жожоба

INCI: Buxus Sinensis Wax.

Опис: гранули жовтого кольору.
Запах: практично без запаху.
Температура плавлення: 60 - 65 °C.

Рослинний віск жожоба отримують з натуральної олії, отриманої методом пресування (віджимання), тому він зберігає усі унікальні властивості олії, з якої отриманий.

Віск жожоба використовується для виготовлення помад, масажних плиток, зволожуючих і захисних кремів та бальзамів. Як і всі воски, віск жожоба утворює тонку плівку на шкірі, що перешкоджає обезводненню та захищає від вітру і негоди. При цьому вона не ускладнює нормальне функціонування шкіри.

Віск жожоба використовують в чистому вигляді в якості загущувача або з іншим воском для створення приємної консистенції. Також використовується для стабілізації емульсій.

Рекомендоване дозування: 2-10%
У кремах необхідно до 5% воску, у бальзамах – до 10%.

Схожі товари
Віск Жожоба
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно