• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Пальми (РДО)

Код: 9618292734
50,0 грн.

Олія пальми захищає шкіру від зневоднення, усуває лущення, прискорює загоєння ран. Це прекрасний засіб для відновлення зрілої шкіри. Косметика на основі цієї олії робить шкіру молодою і здоровою.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Пальми (РДО)

Наукова назваElaeis Guineensis.
Синоніми: Олійна пальма, Елейс гвінейський, Palm oil
Країна-виробник: Індонезія

Запах: характерний
Колір: білий з кремовим відтінком
Перекисне число: 0,4 МЭКВ/кг
Пальмова олія по своєму складу схожа до кокосової олії - ці олії можуть бути взаємозамінними. За своїми характеристиками біла пальмова олія нічим не відрізняється від нерафінованої жовтої, окрім кольору.

При температурі 25-29°C тверда олія пальми плавиться
Температура затвердіння 19-25°C

Фізико-хімічні параметри:

Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,1;
Пероксидне число, Meq O2/kg, - 0,4;
Колір Lovibond 5,25 ῝ red - 2,0;
Йодне число, %: 51,1;

Число омилення 194-202.


Сполуки жирних кислот
:
Лауринова (С 12:0) - 0,2 %,
Міристинова (С 14:0) - 1,0 %,
Пальмітинова (С 16:0) - 43,9 %,
Пальмітолеїнова (С 16:1) - 0,2 %,
Стеаринова (С 18:0) - 4,5 %,
Олеїнова (С 18:1) - 39,2 %,
Лінолева (С 18:2) - 10,0 %,
Ліноленова (С 18:3) - 0,2 %,
Арахінова (С 20:0) - 0,4 %,
Ейкозенова (С 20:1) - 0,1 %,
Бехінова (С 22:0) - 0,1 %.

Косметичні властивості

Використання у косметиці та у виготовленні мила

Пальмова олія найбагатше у світі джерело натуральних провітаміну А, вітаміну Е (токоферолів і токотриенолів) і кофермента Q10 (убіхінон), які є найсильнішими антиоксидантами, що захищають наш організм від вільних радикалів. Пальмова олія легко обмилюється і тому добре підходить для виготовлення мила. Крім того, вона «запускає» реакцію обмилення у інших рослинних олій, тому її рекомендують використовувати у сумішах (особливо з оливковою і кокосовою оліями).

Зберігати: в сухому і прохолодному місці при температурі не більше 20°C.

Аксесуари
Схожі товари
Олія Пальми (РДО)
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно