• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Рисових зародків, рафінована

Код: 4565299815
29,0 грн.

Легко і швидко поглинається шкірою, сприяє регенерації шкірного покриву, запобігає появі зморшок, підвищує пружність та еластичність шкіри. Часто використовується в сонцезахисних засобах.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Рисових зародків, рафінована

INCI: Oryza Sativa germ oil
Наукова назва:
 Oryza Sativa
Синоніми: Oryza Sativa germ oil, rice germ oil, rice oil, refined rice germ oil, рисова олія
Опис:
містить вітамін Е та натуральні антиоксиданти і завдяки цьому є досить стабільною олією. Використовується в кремах і має природний сонцезахисний чинник (низький). Мило з неї виходить трішки м'якше, ніж мило із оливкової олії. Мило тільки із рисової олії вимагає більше часу для застигання. Піна виходить м'яка, кремова, проте не така розкішна. Таке мило чудово потурбується про Вашу шкіру.

Колір:  блідо-жовтий.
Запах: легкий характерний.
Спосіб отримання: У зародках рису міститься від 8 до 16 % олії, яка витягується методами пресування або екстракції (у останньому випадку олія піддається рафінуванню).
Розчинність: у воді не розчиняється.

Характеристики

Йодне число: 102
Число омилення: 
190 
Тип олії: напіввисихаюче

Хімічний склад олії: 
олеїнова кислота (38-43%), лінолева кислота (32-43%), пальмітинова кислота (15-20%), протеїни, вітаміни групи В - В1, В2, В3, В6, мікроелементи - цинк, залізо, калій, сірка, фосфор, натуральні антиоксиданти - токоферол, токотриенол, оризанол і сквалеон. У комплексі усі ці антиоксиданти натурального походження діють набагато ефективніше у боротьбі з вільними радикалами, ніж найбільш популярний альфа-токоферол (вітамін Е). Олія зародків рису містить високий відсоток токоферолу (вітаміну Е). Оскільки тільки в рисовій олії зустрічається комбінація токоферолу, токотриенолу, оризанолу і сквалеону, багато фармацевтичних компаній перейшли на виробництво натурального вітаміну Е з олії зародків рису, а не зародків пшениці, як раніше.

Жирні кислоти:
Олеїнова кислота - 43,6 %;
Лінолева кислота - 38,3%;
Пальмітинова кислота - 12,8 %;
Стеаринова кислота - 2,0 %;
Ліноленова кислота - 0,8 %;
Арахінова кислота - 0,6%;
Ейкозенова кислота - 0,4 %;
Пальмітолеїнова кислота - 0,1%;

Властивості рисової олії:

Рисова олія має високу здатність зберігати вологу, чудові зволожуючі і захисні властивості. Легко і швидко поглинається шкірою, часто використовується в сонцезахисних засобах. Не викликає алергій. 

Олія зародків рису є сировиною у виробництві свічок і мила. Віск, який отримують з цієї олії, використовується в промисловій косметиці, в т.ч. у виробництві помад.
Ще однією властивістю рисової олії, про яку давно знають косметологи, є вплив на ріст волосся. Саме тому олія із зародків рису в поєднанні із ферулиновою кислотою входить у склад більшості засобів, що допомагають доглядати за віями і бровами. Як правило, така косметика має протизапальну дію. Маски з рисовою олією покращують стан тонкого і пошкодженого волосся.
Рисову олії давно успішно використовують в косметології завдяки наявності в складі натуральних антиоксидантів, що подовжують молодість шкіри. Будучи відмінним зволожуючим засобом, вона добре живить і захищає будь-яку, навіть найбільш чутливу, шкіру.
Олія не викликає алергії, легко поглинається і не закупорює пори, тому підходить для догляду за дитячою шкірою. Олія сприяє регенерації шкірного покриву, попереджає появу зморшок, підвищує пружність та еластичність шкіри, має протизапальну, зволожуючу і пом'якшуючу дію.

Лікувальна дія:

Олія рисових висівок користується попитом в Японії, Індії та інших азіатських країнах. Щорічно близько 80 000 т цієї олії продається тільки в Японії. За даними клінічних експериментів на людях, олія рисових висівок має високу фармакологічну активність. Зокрема, її вживання сприяє ефективнішому зниженню рівня холестерину в плазмі крові в порівнянні з іншими рослинними оліями, багатими лінолевою кислотою. Цей ефект пов'язують із присутністю в олії гамма-оризанолу і його компонентів - тритерпенових спиртів і, можливо, токотриенолів. Є також дані про гонадотропну і стимулюючу гіпоталамус активність у-оризанола. Рисова олія є природним антиоксидантом, джерелом вітаміну E (токотриенолу і токоферолу) і комплексу антиоксидантів (гамма-оризанолу і сквалеону). Ці речовини допомагають боротися з вільними радикалами в організмі людини і уповільнюють старіння. 
Рисову олію рекомендують для нормалізації рівня холестерину в крові і відвертання серцево-судинних захворювань.

Методики застосування:
Застосування: в якості базової олії до 30 % або як спеціальну олію для пережиру.

В кулінарії:

Рисова олія має приємний смак і підвищену стійкість до високих температур при тривалому нагріванні в порівнянні з іншими оліями. Ідеально підходить для тривалої термічної обробки Ваших улюблених страв (картоплі, курки, риби). Незамінна при тушкуванні м'яса, морепродуктів та овочів. Рисова олія також стійка до низьких температур. Вона надасть легкий аромат салатам у поєднанні із вишуканими оцтами і заправками. Ідеальна для смаження і фритюру, особливо смаженої картоплі та картоплі-фрі. Використовується для додавання у випічку і змазування форми для випікання.

Зберігання: При дотриманні герметичності упаковки, придатна до використання більше 1 року. Зберігати в щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати в холодильнику. Тримати далеко від світла і тепла.

Схожі товари
Олія Рисових зародків, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно