• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Жожоба, рафінована

Код: 5111707146
52,0 грн.

Олія густої консистенції, проте з надзвичайно високою здатністю проникати та поглитатися шкірою. Створює захисну плівку, не залишає жирного блиску на шкірі та волоссі. Живить і зволожує, глибоко проникаючи в пори, запобігає появі зморшок. Оптимізує процеси засвоєння вітаміну D, живить і зміцнює волосся, вії, брови.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Жожоба, рафінована

Simmondsia californica

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Наукова назва: Simmondsia californica L./Simmondsia chinenis/Buxus chinensis
Синоніми: Jojoba bean Oil; Jojoba OIl; Симондсія OIl

Опис:

Олія густої консистенції, проте надзвичайно добре проникає та поглинається шкірою.  Створює захисну плівку, не залишає жирного блиску на шкірі і волоссі.

Має протизапальну дію, усуває почервоніння, набряклість шкіри. Корисна  як для сухого, так і для жирного типу. Олія жожоба позитивно впливає на шкіру обличчя, живить і зволожує, глибоко проникаючи в пори, запобігає появі зморшок. Оптимізує процеси засвоєння вітаміну D та вироблення шкірою меланіну під дією сонця. Живить і зміцнює волосся, вії, брови.

Олія жожоба - це рідкий віск, що не піддається швидкому окисленню. Ця якість робить жожоба ідеальною базовою олією, в якій добре розчиняються ефірні. Жожоба - потужний природний консервант, тому вона може зберігатися роками, не змінюючи своїх корисних властивостей.


Колір та консистенція: золотисто-жовтий. В теплі - рідка. В холодильнику стає воскоподібною.

Запах: легкий

Фізико-хімічні характеристики:
Відносна щільність (20°С): 0,863 - 0,873;
Показник переломлення (20°C): 1,465 - 1,467;
Температура кипіння (757мм рт. ст.): 389 °C;
Кислотне число: макс. 2,0;
Йодне число: 80-90;
Число омилення: 90-98;
Неомилювана складова: 45-55%


Хімічний склад олії: містить 98-100 % цис-мононенасичених рідких ефірів (cis - monounsaturated liquid esters). Молекулярний ланцюжок воску складається із цис-мононенасичених омега- 9 (16-24 атомний лінійний вуглецевий ланцюжок) жирних кислот (cis - monounsaturated omega - 9 C - 16 to C - 24 linear fatty acid) і 18-26 атомних лінійних ефір-спиртів (alcohol esters).

Жирнокислотний склад олії:

Пальмітинова кислота 0-5%
Олеїнова кислота 6-18%
Лінолева кислота 0-5%
Ліноленова кислота 0-5 %
Айкозенова (гадолеїнова) кислота 60-80%
Докозенова кислота (Docosenoic) 9-20%
Тетракозенова кислота (Tetracosenoic) 0-5 %
Токофероли:
α-tocopherol 20-30%
β-tocopherol 0-1%
γ-tocopherol 30-40%
δ-tocopherol 0-3%
α-tocotrienol 25-50%
β-tocotrienol 0-1%
γ-tocotrienol 0-1%
δ-tocotrienol 0-1%

Синергія: мигдальна, персикова, абрикосова олія і олія з виноградних кісточок -  для збагачення косметичних засобів.

Властивості олії жожоба:

Зберігає вологу в шкірі, утворюючи повітронепроникний бар'єр, при цьому не блокуючи нормальне функціонування шкіри. Рекомендовано перед збриванням волосся з тіла добре і рясно втерти чисту олію жожоба, потримати бритву під гарячою водою і приступити до процедури. У чистому вигляді - прекрасний засіб для масажу шкіри рук і нігтів, а також як засіб для догляду за жирним волоссям.

Прекрасно омолоджує, живить, розгладжує шкіру. Усуває подразнення, почервоніння,  набряклість шкіри. Прекрасний регенеруючий засіб. Оптимізує процеси засвоєння вітаміну D і продукування шкірою меланіну під впливом сонця.

Олія жожоба - чудовий засіб для догляду за шкірою новонароджених, особливо ефективний при висипаннях (у тому числі від підгузків), попрілостях. Застосовується при екземі, дерматиті, псоріазі і свербежі, що виникає при псоріазі. Застосовуйте зовнішньо. Для більшого ефекту додайте на 10 мл олії жожоба 5 крапель олії лаванди. При лікуванні псоріазу не застосовуйте тривалий період часу без попередньої консультації з лікарем.

Олія жожоба має прекрасний пом'якшувальний ефект, робить шкіру красивою та здоровою. Для зволоження, пом'якшення сухої шкіри використайте терапевтичну ванну або застосовуйте олію зовнішньо. Для позбавлення від лупи, а також для оздоровлення волосся використайте зовнішньо, наносячи на волосся і шкіру (роблячи масаж). Залиште олію на волоссі на ніч, вранці вимийте голову.

Лікувальна дія: Олія жожоба відрізняється високим вмістом вітаміну Е, що визначає її антиоксидантну, протизапальну, регенеруючу властивість і здатність до тривалого зберігання без згіркнення. Ефективна при запаленні суглобів. Її можна застосовувати при прищах, екземі, псоріазі, нейродерміті і т.д.

Методики застосування:

Зовнішнє застосування. Використовується в чистому вигляді або додається в кількості від 1-5% до інших рослинних олій (мигдальної, персикової, абрикосової і виноградних кісточок).

Для збагачення косметичних засобів (10-15% олії жожоба в креми, лосьйони і 5-10% - в шампуні і бальзами), а також в якості основи для розчинення ефірних олій для масажу, масок, компресів тощо.

Для щоденного догляду за шкірою будь-якого типу : безпосередньо після гоління, прийняття водних процедур або сонячних ванн змащувати шкіру чистою олією жожоба або її сумішшю з іншими рослинними оліями (авокадо, мигдальною, персиковою, абрикосовою), або додати до 1-2 столових ложок основи по 1 краплі ефірних олій апельсина, лімету, рожевого дерева або троянди.

Олія від зморшок навколо очей: використовується в чистому вигляді або з додаванням до 1-2 столових ложок по 1-2 краплі ефірних олій троянди і сандалу, або сандалу, неролі. При глибоких зморшках: краще використати олію жожоба в поєднанні з олією авокадо або мигдальною (1:1): до 1-2 столових ложок основи додати по 1-2 краплі ефірних олій лімету, м'яти, фенхелю або неролі, сосни або неролі, сосни. Змащувати  1-2 рази на день.

Для сухої, запаленої, такої, що лущиться шкіри: аналогічним чином або у вигляді маски чи компресу. До 1-2 столових ложок основи по 1-2 краплі ефірних олій сандалу, апельсину, ромашки.

Для зрілої, виснаженої шкіри (схильної до появи червоних плям «втоми»): до 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних олій каяпуту або пачулі, ромашки. Використати вищезгаданим способом.

Для проблемної шкіри: до 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних олій кедру і каяпуту або лаванди і гвоздики. Змащувати проблемні ділянки шкіри або робити компреси на 15-20 хвилин 1-2 рази на день.

При втраті еластичності шкіри, рубцях і розтяжках: змащувати проблемні ділянки олією жожоба або її сумішшю з іншими рослинними оліями, або з додаванням до 1-2 чайних ложок основи 2-3 краплі ефірної олії розмарину і по 1-2 краплі лавандової, м'ятної і гвоздичної ефірних олій. Цю суміш втирати в уражені ділянки шкіри. Для попередження розтяжок на 2 столових ложки основи додати по 1-2 краплі ефірних олій лимону і мандарину. Використати для масажу і втирань проблемних ділянок шкіри.

Для пом'якшення ущільнених та загрубілих ділянок шкіри: використовується олія жожоба в чистому вигляді або в поєднанні з іншими рослинними оліями, або до 1-2 чайних ложок основи додати по 4-5 крапель ефірних олій чайного дерева і майорану або 7-10 крапель неролі. Використати для масажу або компресів.

При целюліті: використовується в чистому вигляді або з додаванням до 1-2 столових ложок основи по 2-3 краплі ефірних олій герані, ялівцю, лимону і фенхелю або лаванди, пачулі, розмарину і кипарису.

Для догляду за губами: до 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних олій меліси або м'яти перцевої або троянди і меліси. Щодня вранці і ввечері наносити олію на губи, злегка масажуючи.

Для догляду за волоссям: олією жожоба змащувати, легко втираючи, корені волосся за 10-15 хвилин до миття голови. На гребінець: в чистому вигляді або у поєднанні з ефірними оліями: на 1 чайну ложку жожоба додати 5-7 крапель ефірної олії іланг-ілангу або ромашки, або апельсину. Наносити на гребінець і прочісувати волосся 2-3 рази на день. Особливо ефективна олія для сухого, ламкого, тоненького волосся. При випаданні волосся : проводиться аналогічна процедура, але з додаванням ефірних олій евкаліпту або імбиру, або сосни, або кедра, або шавлії. Ці композиції олій з олією жожоба можна використати для масок при випаданні волосся на 15-20 хвилин перед миттям голови.

Зберігати в щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати в холодильнику

Схожі товари
Олія Жожоба, рафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно