• sapone.shop@gmail.com
  • sapone.shop
(096) 760-57-48 (050) 700-13-55

Олія Гранатових кісточок, нерафінована

Код: 7576255169
218,0 грн.

Олія гранатових кісточок сприяє регенерації пошкоджених клітин шкіри. Запобігає появі зморшок, підвищує еластичність і пружність шкіри, покращує колір. Зволожує і живить.

Поделиться:
Нравится:
  •   Доставка Бесплатна доставка від 700 грн.""> 
    • Нова Пошта
    • Інші транспортні компанії
    • Доставка кур'єром по Тернополі
    • Самовивіз
  •   Оплата
    • Готівкою при отриманні
    • Безготівковий переказ
    • Приват 24
    • WebMoney
  • Замовлення по телефонах
Будь ласка, ввійдіть для коментування
Ваша відповідь
Ваш коментар буде опублікований після модерації адміністратором
Опис

Олія Гранатових кісточок, нерафінована

INCI: Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil
Наукова назва: Punica Granatum
Синоніми: Pomegranate Seed Oil, Карфагенське яблуко , Granada, Grenade, Grenadier, Punica proto-punica , Shi liu gen , Shi liu gen pi ,Shi liu pi. 
Виробник: Великобританія

З 500 кг гранатів отримують всього 1 кг олії. Лікувальні властивості гранатової олії пов'язані з її унікальним жирно-кислотним складом, - олія містить велику кількість вітаміну Е (у найбільш рідкісній формі гамма-токоферолу), стеролів, поліфенолів і натурального рослинного естрогену (17-альфа-естрадіол).

Фізико-хімічні характеристики:

Щільність 0,931

Число омилення - 182-192
Йодне число - 185-250
Показник (індекс) переломлення 1,524
Температура плавления - 13С
Неомилені фракції - до 4,2%

Жирно-кислотний склад:

Пунікова (гранатова) кислота 60-85%
Конъюгірованні трієни  3-20%
Пальмітинова кислота  1-4%
Стеаринова кислота 1-3%
Олеїнова кислота 3-6%
Лінолева кислота 3-8%

Гранатова або пунікова поліненасичена жирна кислота є основним компонентом цієї олії і складає 65-85%. Гранатова кислота відноситься до незамінних кислот, необхідних шкірі для нормалізації метаболічних процесів, як засіб профілактики раннього старіння шкіри, несе відповідальність за антимікробну активність олії.
 

Застосування в косметології

Олія насіння граната має чудові зволожуючі, захисні і поживні властивості. Унікальний склад олії надає мембранам клітин еластичність і підтягує тканини, розгладжує зморшки. Рекомендовано використовувати для догляду за втомленою, зів'ялою і зрілою шкірою. Запобігає появі зморшок, підвищує еластичність і пружність шкіри, покращує її колір. Заспокоює шкіру після засмаги. Олія гранатових кісточок буде корисна при сонячних опіках, екземі, псоріазі. Містить високу кількість жирних кислот, які мають антивікові властивості. Олія граната допомагає шкірі виробляти колаген, діє, як пастка для вільних радикалів. Сприяє регенерації пошкоджених клітин шкіри. Масаж з гранатовою олією корисний для покращення тонусу грудей.

Застосування в медицині

Є потужним антиоксидантом. Має протизапальні властивості завдяки чому швидко знімає подразнення шкіри. Дослідження показали, що завдяки наявності гранатової кислоти олія може бути корисна при лікуванні раку (у тому числі раку шкіри), діабету, серцево-судинних захворювань, ожиріння. Також кісточки граната містять натуральний рослинний естроген, який полегшує симптоми ПМС і корисний під час менопаузи.

Рекомендації щодо застосування
• У косметичних рецептурах 0,1-0,5% мінімальний відсоток введення, але може використовуватися і в 100% чистому виді. 

Схожі товари
Олія Гранатових кісточок, нерафінована
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар в список побажань, що Вам потрібно